Anbefaling fra studerende

Indsendt af Thomas Hesselberg den 29/12/2021 - 22:11

Af Celine, Clara og Camilla

Vi er en læsegruppe nu på vores første universitetssemester. Vi har alle kemi på B niveau fra gymnasiet, men er blevet noget overvældet af udfordringen i at gå fra gymnasiets kemikursus til et universitetsstudiums 1. semester kemikursus. Vi oplevede hurtigt, at det kunne være både tidsrøvende og usikkert at finde og tilegne os de væsentlige begreber og emner i kemipensummet og den store 1000 siders kemibog.

Den dårlige samvittighed

Indsendt af Thomas Hesselberg den 20/11/2021 - 00:05

Af Nadia Parbo

Nu er det ved at blive den tid igen. Nej, ikke juletiden, men der hvor eksaminerne står for døren. Det er til at mærke som tutor, hvor forespørgsler om hjælp kommer lidt oftere end i lavsæsonen. Det er selvfølgelig dejligt, hvis man som tutor er i en situation, hvor man ikke selv har særligt travlt, men det kan være en fast kilde til dårlig samvittighed, hvis man selv sidder med eksaminer i den periode.

Diversitet i elevrækkerne

Indsendt af Thomas Hesselberg den 16/09/2021 - 22:17

Af Nadia Parbo

Forleden fik jeg en besked, hvori moderen til en gammel elev spurgte, om jeg havde tid til at genoptage undervisningen. Da jeg selv er i fuld gang med studier, måtte jeg sige nej, men jeg tænkte alligevel over beskeden, da jeg havde givet mit svar. For eleven var først og fremmest en dreng og så var han ikke etnisk dansk. Og så kom tanken: vi underviser ofte den samme slags type elever.

At undervise som studerende

Indsendt af Thomas Hesselberg den 16/08/2021 - 16:05

Af Nadia Parbo

Som mange andre, begyndte jeg under corona at tænke over, hvor jeg egentlig stod i samfundet og hvilke sikkerhedsmekanismer, der satte i gang, når hele verden stod i brand. Alle de tanker ledte til, at jeg efter sommerferien skal genoptage studielivet i et nyt studium: engelsk.

Nyt design på Tutoren.dk

Indsendt af Thomas Hesselberg den 12/08/2021 - 21:51

Det var efterhånden ved at være tid til at opdatere designed og funktionaliteten af Tutoren.dk da det stort set har været det samme i over 10 år. Vi er nu meget glade for at kunne præsentere det nye design, som jeg håber alle eksisterende og nye brugere bliver glade for. En kæmpe fordel er at den nye hjemmeside virker meget bedre på tablets og mobiltelefoner, så vi håber at det over sigt vil føre til flere brugere og henvendelser fra elever og studerende.