Brug Tutorguiden til venstre for at finde en tutor. Vælg et fag, et niveau og et område, der passer dig. Det er gratis at kontakte en tutor.

Du vælger ved at trykke dig frem. Tryk på sprogfag, for flere muligheder inden for sprogfag. Tryk på Midtjylland for flere byer inden for Midtjylland og så videre.

Det er gratis for eleven, at kontakte en tutor via Tutoren.dk.

Ønsker du f.eks. lektiehjælp i matematik på B-niveau i gymnasiet og bor i Århus, vælger du først Naturfag og så Matematik. Så får du en liste over alle tutorer der kan undervise i matematik.

Du kan så vælge gymnasial niveau og under sted Midtjylland -> Århus, for at finde de tutorer som kan undervise i matematik på gymnasialt niveau (det præcise B-niveau angiver du, når du kontakter en tutor) i Århus.

Du kan nu klikke på de enkelte tutorer og få yderligere information såsom deres erfaring og uddannelsesmæssige baggrund. Når du har fundet en tutor, der passer vælger du kontakt og udfylder formularen med den relevante information (uddannelse, fag, niveau og område), som så automatisk sendes til tutoren's email. Sørg for at din henvendelse til tutoren har nok relevant information. 

Hvis tutoren er interesseret og har tid vil vedkommende bruge dine kontakt-oplysninger (email og telefon) og kontakte dig direkte inden for 48 timer. Tutoren.dk opfordrer alle vores tutorer til at melde tilbage på alle henvendelser, men det sker desværre at nogle tutorer er bortrejst eller har for tralvt til at svare tilbage. Tutoren.dk anbefaler at man kontakter en anden tutor hvis man ikke har modtaget svar inden for 2 arbejdsdage.

Læs også artiklen - Hvad er en tutor?