Fornavn
Sergio
Beskrivelse

Hej


Jeg hedder Sergio, og jeg vil gerne tilbyde dig lektiehjælp i
Matematik og i fremmedsprog som: ENGELSK, TYSK, RUSSISK, FRANSK, SPANSK og ITALIENSK!
KINESISK underviser jeg i, og jeg gør dig i stand til at tale hverdagssproget og skrive de mest grundlæggende tegn.
Jeg underviser dig enten hos mig i ODENSE eller i KØBENHAVN; og jeg underviser også hjemme hos dig via SKYPE.

Jeg er af spansk (moder) og af italiensk (fader) afstamning og har således familie og venner i begge lande.
Jeg er uddannet skolelærer med linjefag i matematik, engelsk, fransk og tysk. Derefter har jeg studeret og gennemført den erhvervssproglige diplomeksamen (ED) og arbejder p. t. med at undervise fremmedsprog på privatskole og på aftenskole. Desuden er jeg tilknyttet fagudvalget for Sproglærerforeningen i Danmark.

Med henblik på mit arbejde som lærer og som en del af min videreuddannelse har jeg været på flere rejser og sprogkurser i forskellige lande som blandt andre er Rusland, Storbritannien, Tyskland, Spanien, Bolivia og Cuba.
Jeg har i flere år siden jeg blev færdiguddannet ført op i FP9 - prøven i engelsk, tysk og matematik. Jeg har også ført op i Italiensk på VUC – niveau. Desuden hjælper jeg flere studerende på gymnasial, HF- og universitetsniveau med opgavevejledning, korrektion, konversation og forberedelse til mundtlig og skriftlig eksamen i samtlige de fremmedsprog, jeg underviser i.

Desuden interesserer jeg mig for ungdoms- og voksenlitteratur og har mødt så forskellige forfattere som fx den danske fantasy forfatter Josefine Ottesen og den chilenske HCA – pris modtager fra 2012 Isabel Allende.

Min undervisning og vejledning foregår enten i fysiske rammer, som vi aftaler, eller over nettet via e-mail og Skype. Jeg går op i, at sprog - undervisningen altid foregår i samarbejde med dig. Jeg mener, det er vigtigt for arbejdet, at vi sammen får et overblik over det arbejde, der skal udføres, så du kan bruge min undervisning til at opnå de mål, du sætter dig, og lærer dine stærke sider bedre at kende. Jeg lægger vægt på tålmodighed, en positiv, aktiv og realistisk indstilling til arbejdet samt et smil på læben, når du skal have klaret opgaverne natten op til din deadline :-)

Du kan kontakte mig direkte ved at skrive til min mail: [email protected] eller SMS til mig på: (00 45) 29 37 88 66

Jeg glæder mig til også at møde dig for at hjælpe dig godt på vej :-)

Erfaring
Ekstrem megen (mere end 10 år)
Uddannelse
Mellemlang videregående
Pris

Kontakt tutoren