Fornavn
Nikolaj
Beskrivelse

 

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg kan hjælpe dig/jer med matematik (C-, B- & A-niveau samt universitetsniveau). Det kan både være hjælp til afleveringer, forstå de emner, I er i gang med i undervisningen, eller intensiv eksamenstræning. Jeg kan skræddersy undervisningen til lige præcis dine/jeres behov!

Jeg er god til at lære fra mig, har undervist i mere end 5 år og gør det stadig dagligt. Jeg har desuden godt styr på de fleste CAS-værktøjer (Wordmat, Maple, Matlab m.m.).

 

Udtalelser fra tidligere elever

Simone (18 år): “Jeg har haft Nikolaj som tutor i matematik på A-niveau i 3.g. Jeg har været rigtig glad for at have Nikolaj, og jeg har fået meget ud af undervisningen. Undervisningen har været interessant og er undervejs blevet justeret i forhold til de enkelte emner. Han er pædagogisk og skaber et behageligt undervisningsmiljø, hvor det er rart at lære.“

Christoffer (20 år): “Nikolaj var min tutor gennem mit GS-sommerforløb i Matematik B, som jeg skulle bruge for at søge ind på videregående uddannelse. Jeg startede med det udgangspunkt, at jeg egentlig blot skulle bestå faget - men med Nikolajs stærke matematiske viden og evne til at forklare og lære fra sig endte jeg med at få 10. Han gør meget ud af at skære matematikken ud i pap og er god til at forklare det samme koncept på mange forskellige måder. Nikolaj kan klart anbefales!“

 

Praktisk information

Jeg tilbyder, at du uforpligtende kan holde et (gratis) 10-15 min. møde med mig på Zoom/Discord/Teams, hvor vi kan snakke om dit undervisningsforløb. Så kan du få en idé, om jeg er den rette tutor for dig, og jeg kan få en idé, om jeg har tid til dit køre dit undervisningsforløb. Her kan vi også snakke om de eventuelt praktiske detaljer ved dit/jeres undervisningsforløb. Jeg vil dog lige opridse her, hvad jeg plejer at gøre:

Jeg er meget fleksibel med, hvor vi mødes. Det kan være Dokk1 biblioteket, universitetet, privat hos dig eller online alt efter, hvad du/I helst vil. Jeg foretrækker at mødes mindst 2 timer ad gangen, så der er tid til fordybelse. Derudover betaler du/I med mobilepay eller kontanter, efter hver gang vi mødes. 

Som udgangspunkt er min forberedelsestid og/eller transportomkostninger inkluderet i prisen og koster dermed ikke ekstra. Der kan dog være visse undtagelser - hvis du eksempelvis bor uden for Aarhus, eller du vil have rettet et eksamenssæt, inden vi mødes.

Priser for undervisningen
  • 1 person: 300 kr./time
  • 2 personer: 160 kr./time
  • 3+ personer: 120 kr./time

Bemærk de sidste er pr. person. Så hvis du har en ven/veninde, der også har brug for hjælp, så kan I med fordel slå jer sammen og dermed få undervisningen billigere. 

 

Lidt afsluttende om mig

Jeg er 23 år gammel og har hjulpet elever lige siden jeg selv gik i 3.g. Jeg blev student fra Marselisborg Gymnasium i 2016 med studieretning Matematik A/Fysik A. Inden jeg startede på universitetet ,var jeg lige 3 måneder i Japan for at lave frivilligt arbejde. Denne sommer er jeg netop blevet bachelor i matematik på Aarhus Universitet, og jeg skal til at begynde på en kandidatgrad med specialisering i statistik og sandsynlighedsteori. I min fritid kan jeg godt lidt at se fodbold, spille klaver og lære spansk på Duolingo. 

 

Kontaktoplysninger

E-mail: [email protected]

Tlf.: 50 26 91 86

 

Fag
Erfaring
Rigtig megen (5 - 10 år)
Uddannelse
Studerende
Aarhus Universitet
Pris
Alder
18-25 år

Kontakt tutoren