Fornavn
Philip
Beskrivelse

Hey! :)

Inden du læser videre, så tjek min side www.matpro.dk ud, der kan løse matematikopgaver helt automatisk.
Du indtaster bare din opgave, eller tager et billede af den, og så får du en komplet besvarelse med mellemregninger og forklaringer indenfor få sekunder.

Mit navn er Philip. Jeg er en frisk fyr på 30 år, og jeg er uddannet civil-ingeniør med en kandidatgrad i Matematisk Modellering og Computing fra DTU (Danmarks Tekniske Universitet). Til daglig er jeg software-ingeniør og matematik-underviser.

Jeg kan garantere at du nu har fundet den mest professionelle og erfarne tutor herinde.

Jeg har undervist i matematik i 8 år, og hele gymnasiepensummet sidder solidt plantet på min rygrad. Da jeg er uddannet civilingeniør med en kandidatgrad i matematik, og da jeg har mere end 8 års undervisnings-erfaring, Matematikken har været et centralt fokus i mit liv igennem rigtig mange år. Jeg beskæftiger mig med matematik hver dag, og har helt styr på alle de problemer du kunne have med dit matematik-fag i gymnasiet eller folkeskolen. Det samme gælder programmering.

Jeg tilbyder undervisning, samt hjælp til opgaver og afleveringer i matematik og også i programmering.

Jeg er ekspert i matematik-programmerne Maple, TI-Nspire, GeoGebra mm. Jeg tilbyder også at vi laver skræddersyede talepapirer til de spørgsmål du kan trække til din mundtlige eksamen. Jeg sørger for, at du forstår papirerne og kan stoffet, og at de ligger til top karakter. Jeg er fleksibel og tilbyder gratis transport, dvs. undervisningen kan foregå hjemme hos dig, hos mig på Nørrebro eller et helt tredje sted.

 

Jeg er en smilende og meget udadvendt person, og jeg er meget tålmodig med mine elever. Jeg er enormt opmærksom på at undervise hver elev på den måde der gavner dem bedst, og jeg går meget op i at det skal være behageligt for eleven. Der er ingen elever der er for dårlige til at blive undervist hos mig, og jeg garanterer at jeg kan lære dig hvad du vil!

Kort info:
- Undervisningen kan foregå hos dig, hos mig eller et tredje sted.
- Jeg bor lige ved Nørrebros runddel.
- Transport er gratis, og jeg kommer gerne hjem til dig uden omkostninger (i Københavns-området).
- Timeprisen ligger på 450 kr. dette er inklusiv evt. tid brugt på transport.
- Kontakt mig også gerne på min mobil: 26 70 50 90

Jeg glæder mig til at undervise dig, og hjælpe dig med at tæmme matematikken :)
Skriv endelig, hvis der er spørgsmål.

Mange venlige hilsner.

Erfaring
Rigtig megen (5 - 10 år)
Uddannelse
Civilingeniør
Pris
Alder
26-34 år

Kontakt tutoren