Beskrivelse

Kære studerende,

Jeg har en naturvidenskabelig kandidatgrad i biologi og og en ph.d i biomimetik. Jeg har mange års erfaring som underviser i biologi (adfærd, genetik, entomologi, biomekanik og økologi - BEMÆRK IKKE I MOLEKYLÆRBIOLOGI, MEDICIN ELLER BIOKEMI) på universitetsniveau. Derudover har jeg flere års erfaring som en-til-en tutor i både Danmark og England.

Jeg underviser hovedsageligt i biologi og anvendt statistik på universitets-niveau, men har også undervist gymnasie-studerende i biologi og statistik. Bemærk jeg underviser IKKE i biokemi, fysiologi, genetik eller molekylær biologi/medicin.

Bemærk at jeg bor i England så kan kun tilbyde online undervisning. Jeg er dog også meget interesseret i at hjælpe og rådgive med større skriftlige opgaver (som f.eks. SRP opgaven eller bachelor-opgaver) inden for biologi, men kun inden for de områder interesserer mig (adfærd, økologi, zoologi, evolutionær psykologi, biomekanik og biomimetik).

Jeg underviser også i anvendt statistik både simpel stastik (t-test, ANOVA, regression og non-parametrisk statistik) samt mere advanceret statistik (multivariate statistik og GLMs) især via programmet R.

Jeg tager normalt 300 kr i timen.

Glæder mig til at høre fra jer,
Thomas

Niveau
Erfaring
Ekstrem megen (mere end 10 år)
Uddannelse
Lang videregående
Pris
Alder
45-54 år

Kontakt tutoren