Fornavn
Nadia
Beskrivelse

Hej!

Mit navn er Nadia. Jeg har efterhånden været på Tutoren i lang tid og har altid haft gode oplevelser med det. Uanset om jeg har undervist med dansk, engelsk eller mediefag har resultaterne altid været gode - og eleverne søde.

Men nu lidt om mig: jeg har en uddannelse for film- og medievidenskab bag mig. Den blev taget i England, så der fik jeg lært, at sproget var meget mere, end man lærte i skolen. Ja, det endte endda med, at jeg havde en lille bibeskæftigelse med at rette mine (engelske) medstuderendes opgaver, før de afleverede dem.
Senere flyttede jeg til USA (efter at have rejst landet tyndt i et år), men endte til sidst i København, hvor jeg nok ikke flytter fra foreløbig.

Når jeg ikke er privatunderviser, er jeg festivalarrangør og skriver på min tredje roman. Og så er jeg lidt af en grammatiknørd. En af de der typer, der har sin egen yndlingsordgruppe (adjektiver, selvfølgelig) og kan snakke om grammatik i (alt for?) lang tid.

Som privatlærer er jeg tålmodig, interesseret og engageret i at få mine elever til at yde deres bedste. Måske er det fordi, jeg vitterligt elsker at undervise og give min viden fra mig. Da jeg har undervist i mange år, er jeg efterhånden også blevet god til hurtigt at se, hvordan jeg fremtryller en elevs potentiale hurtigt; er det selvtilliden, der sætter en stopper for indlæring eller skal vi have fat i grammatikbøgerne? Skal der sættes fokus på at snakke eller er det sætningsanalysen, der driller?

Hvis jeg har tid, vil jeg sikkert meget gerne hjælpe dig/jer, men jo flere detaljer jo bedre. Jeg er ikke stor fan af beskeder med en enkelt linje.

Erfaring
Rigtig megen (5 - 10 år)
Uddannelse
Mellemlang videregående
Pris
Alder
26-34 år

Kontakt tutoren