Fornavn
Charlotte
Beskrivelse

Privatundervisning/lektiehjælp tilbydes i Spansk & Engelsk (A, B & C niveau)

Jeg har siden 2016 været selvstændig, hvor jeg bl.a. har haft samarbejde med en række kommuner og samtidigt også været mentor for unge. Jeg er vant til elever og studerende i forskellige aldersklasser - både børn, unge og voksne - og fra forskellige miljøer.

Jeg har siden 2016 tilbudt undervisningsforløb til unge mennesker, både i folkeskoler, ungdomsskoler og privat undervisning, samt til voksne. Jeg afsluttede min studentereksamen med topkarakter i de fag jeg underviser i og, jeg synes det er sjovt og spændende at lære fra mig.

Jeg er uddannet coach og mindfulness instruktør, og ved hvordan det er at støtte og motivere dig til at opnå det du ønsker.Jeg er født i Spanien og har boet der i nogle år som voksen. Derudover har jeg boet i Sydney, London og USA, hvor jeg både har studeret og arbejdet. Min uddannelse i Danmark tog jeg på engelsk.

Som person og underviser er jeg tålmodig, åben og empatisk, og elsker at grine og have det sjovt når jeg underviser - at have det sjovt er ofte alt afgørende for at vi kan lære.Min undervisning tilpasses dit behov, både i form af niveau og undervisningsform. Derfor vil jeg altid gerne bruge den første samtale til at forventningsafstemme, finde dit niveau og behov for videre undervisning. Jeg prioriterer at møde dig i øjenhøjde, og at det skal være sjovt - det skal ikke kun være seriøst. Vi griner, laver sjov med hinanden, samtidigt med at du lærer dét du skal.

Jeg er både tilgængelig til fast lektiehjælp og ekstra undervisning, samt mere intensiv hjælp i perioder hvor der er behov for det, fx op til en stor aflevering, prøve eller eksamen. Undervisningen foregår enten hjemme hos mig på Østerbro, eller du kan blive undervist via facetime/zoom - det kan vi aftale nærmere.

PRISER:
På grund af stor efterspørgsel og forskellige ønsker til pakker & forløb, tilbyder jeg nu:

Privatundervisning - 275 dkk i timen (som regel 2 timer per gang) Efter første gang, købes der som regel et forløb.
Privatundervisning & mental træning - 300 dkk i timen. ((minimum 1.5 time, som regel 2 timer per gang)
Coaching sessions - 450 dkk per session. (60 min)

Jeg glæder mig til at høre fra dig, så vi kan finde ud af hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Charlotte

OBS: Jeg tager kun imod seriøse henvendelser, dvs. du skal have besluttet dig for at du vil undervises, og at du har økonomien til et forløb inden du kontakter mig.

Erfaring
Megen (3-5 år)
Uddannelse
Mellemlang videregående
Pris
Alder
35-44 år

Kontakt tutoren