Fornavn
Mads
Beskrivelse

Hej!

Mit navn er Mads, jeg studerer til civilingeniør, og er på 5. semester på DTU i Lyngby inden for Strategisk Analyse & Systemdesign. Jeg beskæftiger mig meget med matematik til dagligt i virke af min uddannelse.

Jeg underviser i matematik C,B eller A på gymnasialt niveau, samt 7.- 9. klasses niveau.

Jeg har studiejob i en konsulentvirksomhed, og beskæftiger mig også meget med statistik og matematik i den sammenhæng. Jeg benytter Excel og Maple i min dagligdag, og er super komfortabel inden for begge programmer.

Jeg er udadvendt, pædagogisk, men vigtigt af alt kompetent indenfor matematik og god til at lære fra mig.

Jeg har tidligere undervist privat på gymnasialt niveau. Her er en reference fra Anders, som jeg underviste i Matematik A:

"Mads besidder super god logisk og intuitiv forståelse for matematik. Samtidig har han utrolig gode pædagogiske egenskaber der gør at han altid formår at sætte sig ind i hvordan jeg skal løse mine opgaver, og endnu vigtigere er at han er i stand til lære mig hvordan jeg selv skal løse dem.
Jeg vil i høj grad anbefale Mads til alle der ønsker at blive bedre til matematik.

Anders O. "

Jeg bor i Rødovre, og vi kan som udgangspunkt mødes fysisk i Hovedstadsområdet efter nærmere aftale. Jeg skal blot have dækket rejseudgifter til rejsekort. Grundet Covid-19 og de tilhørende forholdsregler, kan jeg dog sagtens undervise via Skype, Discord, Zoom etc.

Min timepris er 200,-

Send mig gerne i mail på [email protected], hvis du ønsker at høre nærmere, jeg ser frem til at høre fra dig.

Mvh Mads

Fag
Erfaring
Noget (1 - 3 år)
Uddannelse
Studerende
Pris
Alder
18-25 år

Kontakt tutoren