Fornavn
Rikke
Beskrivelse

• Har du svært ved at finde ud af, hvad din opgave skal handle om?

• Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige problemformulering?

• Savner du struktur og rød tråd i din bacheloropgave eller dit speciale?

Jeg underviser og vejleder på gymnasialt niveau indenfor områderne psykologi og filosofi og på videregående niveau indenfor områderne psykologi, pædagogik, antropologi og filosofi samt alle former for pædagogiske eller psykologiske områder på professionsbacheloruddannelser.

Jeg hedder Rikke og er 42 år. Jeg har en Bachelorgrad i psykologi, en Professionsbacheloruddannelse til pædagog, og jeg har lige afleveret mit kandidat speciale i Pædagogisk psykologi på DPU.
Jeg har let ved at forstå de akademiske koder, finde struktur og skabe overblik i store mængder stof og har derfor også kunnet undervise og vejlede sideløbende med mine egne studier. Blandt andet har jeg undervist og vejledt i mundtlige fremlæggelser, mindre opgaver, masteropgaver, bacheloropgaver og kandidatspecialer indenfor uddannelserne: Master i småbørnspædagogik, Psykoterapeutuddannelser, Pædagogisk psykologi, Pædagogisk antropologi, Psykologi på RUC og Professionsbacheloruddannelser.
Endvidere er jeg tidligere danser og har undervist i mange år indenfor området både i pædagogiske sammenhænge og på danseinstitut.

Jeg er ambitiøs på dine vegne, men er samtidig af den opfattelse, at forudsætningen for et godt resultat er en god og tryg atmosfære, hvor der er plads til lige præcis de problematikker, som du står med.

Jeg underviser og vejleder som udgangspunkt hos mig selv på Nørrebro, men i disse tider hvor vi skal passe på hinanden, anvender jeg også rigtig meget telefon og Skype.

Pris: 200 i timen plus evt. forberedelsestid

Jeg tager kun en opgave, hvis jeg mener, at jeg kan hjælpe dig. Ring eller skriv på 28 89 28 71 for en uforpligtende snak eller skriv en mail til: [email protected]

Erfaring
Megen (3-5 år)
Uddannelse
Lang videregående
Pris
Alder
35-44 år

Kontakt tutoren