Fornavn
Nicolae
Beskrivelse

Jeg tror på at der er mange elever med talent i matematik, der venter på at blive stimuleret og inspireret. Jeg tilbyder lektiehjælp og talentudvikling i matematik ved at give dygtige og flittige elever et tilbud med større udfordringer, der vil opkvalificere deres matematiske kunnen og inspirere dem til eksaminer, konkurrencer, og at føle sig godt i matematik timer. Jeg har en meget stor og bred erfaring med undervisning i faget matematik. Jeg har undervist både børn, unge og voksne i de seneste 30 år, på forskellige skoler, universiteter, og desuden privat.

Jeg tilbyder matematik undervisning til elever i alle gymnasiale uddannelser, STX, HTX, HHX, til grundskole elever fra 8. klasse op ad (i nogle tilfælde kan man gå lavere), GSK kurser, samt til universitet niveau.
Jeg har også erfaring med at være "proctor" i eksamener på de amerikanske universiteter (ved fjernundervisning).

En anmeldelse fra Daniel: "Jeg vil gerne sige tak for din hjælp hen over de sidste par uger. Det har været en stor hjælp for mig at få styr på matematikken. Jeg føler at jeg har bedre styr på det nu, så jeg kan fokusere på mit studie nu"

Jeg bor i Sønderborg.

Erfaring
Megen (3-5 år)
Uddannelse
Lang videregående
Pris
Alder
55-64 år

Kontakt tutoren