Fornavn
Mikkel
Beskrivelse

Hej,

Professionel lektiehjælp fra 25-årig medicinstuderende (KU) på 2. semester. Jeg blev naturvidenskabelig student på Gammel Hellerup Gymnasium i 2013 med et snit på 11,9 og har mange års erfaring som tutor hos MentorDanmark. Jeg underviser pt. i Matematik, Engelsk og Dansk på alle niveauer (både folkeskole fra 8. klasse og gymnasium op til A-niveau - dog ikke SRP).

Pga. corona bliver undervisningen enten på ZOOM, eller hjemme hos dig, men med afstand og værnemidler. Jeg anbefaler pt. online.

For mig er der vigtige, at du får udviklet dig i din retning, som du gerne vil, og det svære bliver fortalt på en lidt anden måde. Sagt med andre ord, så hjælper jeg altid gerne med, hvad der er svært og driller. Også med svære afleveringer eller op til en svær eksamen - men vær desuden opmærksom på, at jeg ikke hjælper med “løsninger” til afleveringer og eksamen.

Jeg tilbyder 15 min gratis introtime, hvor vi lige kan stikke hovederne sammen og se, om der er kemi.

Pris: 200 kr./timen, hvis online, 225 kr./timen, hvis fysisk hos dig. Jeg anbefaler to timer ad gangen. Kontakt mig på e-mail: [email protected] eller på tlf.: +45 2819 1504 (ikke skjult nummer) - skriv gerne lidt om dig selv (hvor du er fra, klasse osv.), og hvad du har brug for (fag/niveau, udfordringer osv.).

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mange lektiehilsner,

Mikkel.

E-mail: [email protected]
Tlf.: +45 2644 0026.

Erfaring
Megen (3-5 år)
Uddannelse
Studerende
Pris
Alder
26-34 år

Kontakt tutoren