Fornavn
Emil
Beskrivelse

Hvem er jeg?

Mit navn er Emil, og jeg er ekspert i, at hæve din matematik karakter, hurtigt og effektivt. Det har jeg nemlig øvet mig på siden 2013 hvor jeg først begyndte at studere fysik på DTU, og undervise privat i matematik ved siden af.
Jeg er nu civilingeniør i fysik og nanoteknologi, og arbejder på fuld tid som videnskabelig assistent på DTU. Jeg har modtaget en bevilling fra InnovationsFonden Danmark, til at udvikle et produkt der skal bruges til nano-forskning. Med det håber jeg, at starte et firma op om et års tid.

Der er kun én plads på dette hold!

Fordi jeg har travlt i løbet af ugen med mit arbejde, er jeg kun til råde som matematik tutor én gang om ugen, nemlig søndag. Derfor er jeg på udkig efter netop én elev (eller ét par på samme niveau) til at afholde disse workshops med. Derfor lukker jeg for denne annonce når jeg har fundet min elev (eller 2 elever på samme niveau).

Sådan ser vores samarbejde ud:

Hvis det er dig, der skal være med til det, så vil det se sådan her ud: Hver søndag åbner jeg op for dørene til mig eget hjem på Frederiksberg. Vi vil tage os god tid, 1-2 timer, og gerne med lidt kaffe kage, og samtidig sørge for, at du går herfra med en øget forståelse og færdigheder – hver gang!
Fra uge til uge vil der være en smule hjemme arbejde, og du vil have mulighed for at skrive til mig for at få lidt hjælp med det der driller.

Tidligere succeser

Jeg har flere gange set, at få ugers arbejde med mig, har hævet en terminsprøve karakter på 00 og 02 til en eksamenskarakter på 7 og 10!

Kontakt mig gerne, og så finder vi ud af om vi er et match. Mit nummer er 51 25 13 84.

Priser

 

Pris pr måned (1 elev): 2.000 ,-

Pris pr måned (2 elever): 3.000 ,-

 

OBS: Hvis du kan finde en klassekammerat, der er på samme niveau som dig, kan der være en god fidus i, at afholde workshops for 2 personer af gangen. Dette kan gavne jer indbyrdes, ved at i kan hjælpe og presse hinanden til at forbedre jer. Det sikrer også, at der bliver kommunikeret på forskellige måder, hvilket styrker jeres forståelse af stoffet. Og nå ja, så vil det også blive billigere for den enkelte af jer!
OBS: Alle workshops drejer sig primært om skriftlig matematik.

Fag
Erfaring
Megen (3-5 år)
Uddannelse
Lang videregående
Pris
Alder
26-34 år

Kontakt tutoren