Fornavn
Thomas
Beskrivelse

Jeg hedder Thomas Kleven, er 23 år gammel og bor på Østerbro. Jeg dimitterede fra Aarhus Katedralskole i 2017 med matematik, fysik og kemi som linjefag. Siden sommeren 2018 har jeg undervist elever gennem denne side, og har opbygget stor erfaring med undervisning af elever på alle niveauer. Til dagligt læser jeg til tandlæge på Københavns Universitet.

Matematik er det fag, jeg primært underviser i. Jeg havde faget på A-niveau og scorede topkarakterer gennem hele min gymnasietid. Derudover underviser jeg også gerne i biologi op til B-niveau. I matematik har jeg undervist elever fra C-niveau på HF til A-niveau på gymnasielinjer, og har med alle mine elever opnået en bedre forståelse for faget og de dertilhørende metoder.

I min undervisning lægger jeg meget fokus på, at jeg sammen med eleven skaber et trygt rum, hvor vedkommende kan være ærlig, så de får mere ud af undervisningen, end de er vant til ved traditionel klasseundervisning. Jeg er der for at gøre eleven bedre til faget, og dette sker på den måde, som eleven ønsker. Ved at gøre undervisningen mere samtalebaseret sikres det, at eventuelle misforståelser hurtigt fanges, så eleven ikke sidder tilbage med tvivlsspørgsmål når vi er færdige.

Jeg har altid hjulpet mine to mindre søskende meget med skolearbejde, og har gennem min undervisning sørget for, at jeg yderligere har skærpet mine formidlingsevner. En hyppig elevkommentar efter en undervisningstime er, at de forstår matematikken meget bedre, når jeg forklarer dem principperne ved at give eksempler, der er mere håndgribelige.

Der er altid god stemning i mine timer, for hvis ikke eleven er motiveret, er der ingen af os, det store ud af det. Jeg har de sidste år arbejdet i alt fra børnehaver til luksushotel i Japan til Forsvaret og ved derfor, at et smil er den korteste vej til en venlig relation. Ved at sikre det gode humør, og have fokus på alt det eleven kan, i stedet for alt det vedkommende ikke kan, er mine timer ofte en meget positiv oplevelse for eleverne.

Prisen for min undervisning er 200 kroner i timen. Dette inkluderer min forberedelsestid og transport, så længe du ikke bor længere væk end cykelafstand fra Østerbro. Vi kan enten mødes hos dig, på Panum eller et tredje sted, hvis du har tilgang til et egnet lokale. Undervisning kan også foregå online, men min erfaring er, at eleven får mere ud af at mødes fysisk.

Ring eller skriv til mig - så tager vi en snak om dine behov.

Mit telefonnummer er 26207763 og min mailadresse er [email protected].

Niveau
Erfaring
Megen (3-5 år)
Uddannelse
odontologi
Alder
18-25 år

Kontakt tutoren