Fornavn
William
Beskrivelse

Jeg tilbyder undervisning og lektiehjælp i tysk og fransk samt historie på gymnasialt og videregående niveau.

Desuden tilbyder jeg konversations- og taletræning kombineret med gennemgang af grammatikken i spansk, engelsk og dansk for niveauerne A1 til B2 (se: europass.cedefop.europa.eu/da/resources/european-language-levels-cefr) og undervisning i schweizertysk og intro til det russiske sprog.

Skulle du være interesseret i schweizertysk eller russisk, er du velkommen til at sende en mail for yderligere oplysninger.

Opvokset er jeg i Schweiz og uddannet i både den tysktalende og fransktalende del som historiker suppleret med en MPA (Master of Public Administration). Jeg kom til Danmark i 1999. I 2007 blev jeg autoriseret turistfører på RUC (professionsbachelor).

I mit daglige job arbejder jeg indenfor servicebranchen, jeg har derfor stor erfaring med at vejlede og at lære fra mig på baggrund af kundens, brugerens eller gæstens behov og ønsker.

Privatlærer har jeg været i næsten 20 år og er 53 år gammel.

Undervisningen kan foregå på et offentligt sted (fx bibliotek) indenfor Zone 1 og 2 eller hjemme hos mig. Jeg bor på Vesterbro, 10 min. gang fra Hovedbanegården eller Dybbølsbro S-togstation.

Jeg ser frem til at høre fra dig/jer.

Med venlig hilsen
William

Erfaring
Ekstrem megen (mere end 10 år)
Uddannelse
Lang videregående

Kontakt tutoren