Fornavn
Alexey
Billede
Beskrivelse

Jeg tilbyder undervisning/lektiehjælp samt hjælp til opgaver i It/programmering og billedkunst på gymnasielt og videregående niveau.

Jeg har sammenlagt 12 års arbejdserfaring indenfor it-området, så jeg har solid efaring med it og programmering. Jeg har også solid erfaring med billedkusnt og har solgt mange af mine malerier i løbet 15 år nu.

Jeg har erfaring med at forklare vanskeligt materiale på en forståelig måde.

Programmering: Selv hvis du ikke forstår så meget indenfor programmering og du føler, at det hele er meget svært, så lover jeg dig, at efter nogle lektioner vil du ikke føle det er så svært igen og du vil SELV kunne skrive for dit eget første (og forhåbentlig ikke sidste) program!

Hvis du allerede kan programmering men gerne vil komme op på et mere avanceret niveau, kan jeg også hjælpe dig med det. Jeg kan også hjælpe dig med at installere de nødvendige programmer

Billedkunst: Hvis du vil begynde at tegne/male eller allerede tegner/maler, tilbyder jeg undervisning i klassisk tegning. Vi begynder med tegning med blyant og lærer at opbygge komposition og de traditionelle teknikker indenfor tegning.
Jeg kan også tilbyde undervisning i pastel - og akrylmaling, når du har lært den grundlæggende teknik.

Måske tegner/maler du allerede godt, i så fald kan du lære at tegne mennesker, hvor vi begynder med hovedet.
Hvis du gerne vil lære at beherske andre teknikker indenfor pastel og akryl, kan jeg også hjælpe med det.

Som person er jeg positiv, hjælpsom og tålmodig. Det ville glæde mig at møde dig og hjælpe dig med at lære programmering:)

Jeg underviser dig enten hos mig i København Ø, hjemme hos dig (Sjælland) eller på et bibliotek. Min pris er 225 kr. for en time. Først 1 times lektion er gratis(gratis lektion foregår kun hjemme hos mig Kbh Ø)
*for billedkunst - tilbyde jeg 1.5 times gratis lektion og undervisning foregår hos mig, fordi jeg har alle undervisning materliller derhjemme.

Jeg glæder mig til at undervise dig, og hjælpe dig med at tæmme It og programmering

Skriv endelig, hvis der er spørgsmål.

Mange venlige hilsner.

Niveau
Erfaring
Ekstrem megen (mere end 10 år)
Uddannelse
datamatiker
Pris
Alder
45-54 år

Kontakt tutoren