Fornavn
Mads
Beskrivelse

Hej, mit navn er Mads og jeg studerer til dagligt til civilingeniør indenfor Business Analytics på DTU på 1. kandidatsemester. Til dagligt arbejder jeg med dataanalyse i et konsulentfirma.

Jeg har undervist i lidt over 3 år, og underviser primært i matematik og statistik. Jeg er kompetent indenfor begge fag, dygtig til at lære fra mig og meget fleksibel i forhold til mødetidspunkter og lokation for undervisningen. Jeg har primært undervist elever i gymnasiet, men har også erfaring med undervisning på både folkeskole- og universitetsniveau.

Jeg har primært ekspertise indenfor Maple og Excel, men har flere gange stiftet bekendskab med både Geogebra og TI NSpire, og kan derfor sagtens hjælpe med disse værktøjer også.

Her er en anbefaling fra min tidligere elev Anders:

"Mads besidder en helt unik logisk og intuitiv forståelse for matematik. Samtidig har han utrolig gode pædagogiske egenskaber der gør at han altid formår at sætte sig ind i hvordan jeg skal løse mine opgaver, og endnu vigtigere er at han er i stand til lære mig hvordan jeg selv skal løse dem.
Jeg vil i høj grad anbefale Mads til alle der ønsker at blive bedre til matematik." Anders O.

Min timepris er 200,-. Hvis undervisningen foregår hos dig/jer, skal jeg blot have dækket mine rejseudgifter (Taksten for rejsekort frem og tilbage).

Tøv ikke med at sende mig en besked, så kan vi skrive om det videre forløb.

/Mads

Niveau
Erfaring
Megen (3-5 år)
Uddannelse
Bachelor i Data Science & Management fra DTU
Pris
Alder
18-25 år

Kontakt tutoren