Fornavn
Katrine
Billede
Beskrivelse

Mit navn er Katrine Kleven, er 21 år gammel og bor i Aarhus. I sommeren 2021 dimitterede jeg fra Marselisborg gymnasium med linjen biologi, kemi og matematik. Jeg har nu sabbatår, og vil gerne hjælpe andre med at komme igennem gymnasiet på bedst mulig vis. De fag jeg kan hjælpe med er biologi og matematik, og jeg havde begge som A-niveau hvor jeg endte med henholdsvis 12 og 10.

Jeg vil lægge meget fokus på at gøre undervisningsmiljøet trygt for eleven, sådan vi bedst muligt kan fordybe os i materialet og få et større udbyttet af undervisningen. Undervisningen kommer til at forløbe som eleven ønsker, da alle er forskellige når det kommer til indlæring. For mig er det vigtigt at undervisningen er baseret på samtaler, sådan man hurtigt kan korrigere eventuelle misforståelser i materialet.

Prisen for min undervisning er 130 kroner i timen, og dette er inklusiv min forberedelsestid og transport, så længe det er cykelafstand fra Frederiksbjerg. Vi kan enten mødes hos dig, på DOKK1 eller et helt tredje sted, som er stille og roligt. Undervisningen kan også foregå online, dog tror jeg at eleven får et større udbytte af undervisningen, hvis vi mødes fysisk.

Hvis det lyder interessant for dig, kan du kontakte mig og vi kan snakke om dine behov og tanker. Mit telefonnummer er 24214511 og min mail er [email protected]

Sted
Niveau
Erfaring
Lidt (0-1 år)
Uddannelse
Marselisborg Gymnasium
Pris
Alder
18-25 år

Kontakt tutoren