Fornavn
Peter
Beskrivelse

Hej jeg hedder Peter, og er en frisk ung fyr som i år har afsluttet en gymnasial uddannelse. Nu holder jeg et sabbatår, hvilket betyder at jeg har god til at arbejde.

Jeg kan tilbyde hjælp i fagene matematik og fysik på A, B og C niveau. Det kan være alt fra hjælp til afleveringer, forberedelse til prøver/eksaminer, bedre forståelse af emner du har i undervisningen, og meget mere.
Jeg har altid haft en stor interesse for matematik og fysik. Derfor har jeg også i gymnasiet deltaget i Georg Mohr konkurrencen, hvor jeg gik videre til anden runde, og var et point fra at vinde. Udover dette har jeg også deltaget i fysikolympiaden, hvor jeg endte i landsfinalen, igen et point fra den internationale finale. Jeg kan derfor både hjælpe eleven som bare skal bestå, og eleven som skal sikre 12 tallet.
I folkeskolen og gymnasiet hjalp jeg tit klassekammeraterne med lektier i matematik og fysik. De gik tit til mig hvis der var noget som var svært at forstå, og så kunne jeg forklare det på en anderledes måde end de havde lært, således at de altid endte med at forstå det.

I min fritid har jeg altid godt kunnet lide at være fysisk aktiv, og har dyrket mange forskellige sportsgrene. De sidste tre år har jeg cyklet landevejscykling, og bruger mange timer på træning og cykelløb.

Pris: 150 kr/time

Mail: [email protected]
Telefon: 50222395

Sted
Erfaring
Lidt (0-1 år)
Pris
Alder
18-25 år

Kontakt tutoren