Århus

Lasse

Mit navn er Lasse, jeg er 20 år gammel og dimitterede i juni fra Aarhus Katedralskole (med et snit over 11). Jeg har altid interesseret mig for at undervise. Jeg har i løbet af mit gymnasieforløb været ansat på skolen som lektiehjælper og er nu ansat som lærervikar på Mårslet Skole. Mit kompetenceområde er de naturvidenskabelige fag, primært kemi, fysik og matematik. Jeg har søgt diverse faglige udfordringer, er f.eks. vinder af Lundbecks Drughunter Dysten (goo.gl/UqLbhT), finaledeltager ved dansk kemi OL 2017 (goo.gl/WV8XwR) og har været med i Projekt Forskerspirer ved KU & AU (goo.gl/uiuuX3). Jeg er derudover ansat hos DinTutor, hvorigennem jeg har erfaring med privatundervisning.

Jonas

Hej. Mit navn er Jonas, en 23-årig kandidatstuderende i matematik på Aarhus Universitet.

Michela

Hi there!

My name is Michela Petersen. I am a Dane (because I have Danish parents) that have lived all my life in Oregon, U.S.A, and I have recently moved to Aarhus, Denmark.

Søren

Hej

Hvis du har brug for sparring, kritik og/eller vejledning, så vil jeg meget gerne tilbyde min hjælp!

Sisse

Jeg har været privatlærer i 8 år, og jeg har undervist i spansk og dansk for udlændinge. Jeg har undervist børn, unge og voksne fra begynder- til højniveau, og jeg har opnået enestående resultater.

Karen

Hej.

Mit navn er Karen, jeg er 25 år gammel og kandidatstuderende på Aarhus Universitet.

Erika

Jeg er 25 år gammel, og jeg underviser i engelsk og har gjort det i over 5 år.

Jeg har i 2016 færdiggjort min bachelor i International Virksomhedskommunikation i Engelsk og Europæiske Studier.

Udgiv indhold