Aktiv

Anne

Mit navn er Anne, jeg er 26 år gammel og uddannet psykolog. Jeg har læst min Bachelor i Leeds (England), hvor jeg også har læst min forskningskandidat (MRes Psychology).

Hans

Hej!

Mit navn er Hans og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med matematik i gymnasiet!

Lasse

Mit navn er Lasse, jeg er 20 år gammel og dimitterede i juni fra Aarhus Katedralskole (med et snit over 11). Jeg har altid interesseret mig for at undervise. Jeg har i løbet af mit gymnasieforløb været ansat på skolen som lektiehjælper og er nu ansat som lærervikar på Mårslet Skole. Mit kompetenceområde er de naturvidenskabelige fag, primært kemi, fysik og matematik. Jeg har søgt diverse faglige udfordringer, er f.eks. vinder af Lundbecks Drughunter Dysten (goo.gl/UqLbhT), finaledeltager ved dansk kemi OL 2017 (goo.gl/WV8XwR) og har været med i Projekt Forskerspirer ved KU & AU (goo.gl/uiuuX3). Jeg er derudover ansat hos DinTutor, hvorigennem jeg har erfaring med privatundervisning.

Thomas

Skal du bruge hjælp til at forstå matematik eller fysik på gymnasie- eller 9/10 klasses niveau?

Så lad os komme i gang med det.

Mads

Hej! Mit navn er Mads og jeg er 19 år gammel. Jeg kommer fra Gentofte, og jeg elsker fodbold, tennis og nærmest al anden sport. Jeg er smilende og altid i et godt humør :)

Jonas

Hej. Mit navn er Jonas, en 23-årig kandidatstuderende i matematik på Aarhus Universitet.

Sarah

Hej, mit navn er Sarah.

Jeg har netop afsluttet min gymnasielle uddannelse og starter herefter på en længere videregående uddannelse inden for medicin.

Michela

Hi there!

My name is Michela Petersen. I am a Dane (because I have Danish parents) that have lived all my life in Oregon, U.S.A, and I have recently moved to Aarhus, Denmark.

Peter

Jeg har over 30 års erfaring som engelsklærer i voksenundervisningen og 10 års erfaring med lektiehjælp. Jeg er fuldkommen to-sproget dansk-engelsk.

Udgiv indhold