Videregående

Timugin

Hej. Jeg er ingeniør fra DTU der er villig til at hjælpe hvis har du brug for hjælp med lektier eller større opgaver på folkeskole-, gymnasie- eller universitetsniveau.

Laust

Jeg er kandidat studerende ved Niels Bohr institutet, og jeg har omtrent tre års erfaring som tutor, hvor jeg har hjulpet elever både fra folkeskole niveau og første og andet års bachelor studerende.

Jacob

Siden min egen tid i gymnasiet har jeg beskæftiget mig med privatundervisning, hvor jeg også har arbejdet for de større lektiehjælpplatforme.

Diana

Hej!
Mit navn er Diana. Jeg er 24 år og læser til læge på Aarhus Universitet. Jeg går på 10. semester og her dermed læst i snart 5 år.

Frederik

Jeg læser fysik og nanoteknologi på sidste år ved DTU i Lyngby, og har gennem mit studie udviklet en dyb forståelse for fysiske systemer og matematikken bag dem.

Lene

Jeg tilbyder undervisning og lektiehjælp i engelsk, dansk, dansk som andetsprog og filosofi.

Louise

Jeg er uddannet cand.mag. i tysk og dansk og har de sidste mange år undervist i både folkeskolen, gymnasiet og på universitetet samt utallige privatelever.

Stephan

Jeg er en gymnasielærer med 7 års undervisningserfaring fra H.C Ørsted Gymnasiet. Derudover har jeg undervist 4 år i Oxford england deriblandt på Oxford Universitet i fysisks kemi.

Udgiv indhold