Torben

Jeg har mange års erfaring i klasseundervisning i fysiologi og sundhedsfag på sygeplejeskoleniveau og har opnået meget fine eksamensresultater og en god feed back fra eleverne. Jeg har en god pædagogisk fornemmelse og prøver at møde eleverne der hvor de er.

Med baggrund i min naturvidenskabelige uddannelse og interesse, har jeg i flere år fungeret som tutor og vejleder indenfor kemi, biologi og matematik på gymnasieniveau, dvs. jeg har givet individuel undervisning, lektiehjælp og hjælp til større opgaver og projekter incl. eksamensforberedelse.

Min undervisning foregår typisk i elevens hjem, på et lokalt bibliotek eller på Hovedbiblioteket i København efter elevens valg. Jeg tager ikke ekstra betaling for kørsel.

Min pris er 150 - 200 kr/time

Samtidig med mit undervisningsarbejde har jeg arbejdet praktisk indenfor cellebiologi og kemi i flere perioder og har derfor opnået en stor praktisk erfaring i laboratoriearbejde indenfor de pågældende områder. Jeg har haft mit eget firma, hvor vi dels arbejdede med organisk kemi dels med mikrobiologi og cancerbiologi.

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank