Birgitte

Vil du gerne blive bedre til fransk eller engelsk, eller kender du én der mangler hjælp til eksamen?
Jeg hjælper også voksne, som gerne vil forbedre deres sprog til fx. rejser. Du er begynder eller har måske lært engelsk eller fransk for mange år siden uden at bruge det. Vi taler om dine interesser, en artikel eller finder en bog, som interesserer dig. Dette giver dig et sprogligt løft inden du skal på ferie.

Jeg hjælper med undervisning og lektier ud fra dine bøger, forberedelse til eksamen, læser korrektur og ikke mindst taler engelsk eller fransk med dig.

Jeg har arbejdet 15 år med engelsk i private virksomheder og jeg er korrespondent i begge fag. Jeg har desuden en certificeret coaching uddannelse, og folk har sagt om mig, at jeg er tillidsvækkende og medlevende. Jeg er god til at se tingene fra dit synspunkt og sammen derfra sætte et mål.

Giv dig selv en chance - og få succes med dit mål!

Erfaring viser, at det er vigtigt at du som elev bliver inddraget så meget som muligt. Det sker typisk ved at stille mange spørgsmål og lade dig selv forklare så meget som muligt. Så du får glæde og tryghed i en undervisningssituation og føler dig bedre ”klædt på” til din skoledag. Det er også gavnligt at få talt engelsk eller fransk i en 1 time, i stedet for de 2 minutter du måske får i skolen.

Den første gang, som vi mødes, bruges typisk til at snakke lidt om de ønsker og udfordringer du har samt at give mig mere specifikke oplysninger om niveau. I slutningen af hver time bruger vi sammen lidt tid på at snakke om næste time og hvilke emner der skal gennemgås næste gang.

Undervisningen finder sted enten hos dig, hos mig eller lignende rolige omgivelser. Undervisningen gennemføres alle dage mellem kl. 8.30 og kl. 17.30 (tillæg for weekendundervisning).

Pris: Jeg tager 280 kr/time. Prisen er eksklusiv eventuel transport og afhænger af ledige tider og eksklusiv evt, tidsforbrug til retning af skriftlige opgaver udenfor undervisningen.

Betaling: Kontant eller med MobilePay umiddelbart efter hver undervisningsgang.

Har du lyst til at høre nærmere er du velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende, skriv som minimum dit navn, dit undervisningsbehov (niveau + hvor mange timer) og din geografiske placering.

Det nytter noget og der er hjælp indenfor rækkevidde.

Bedste hilsner

Birgitte

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank