Daniel

Mit navn er Daniel Hede Olsen, jeg er 27 år gammel.

Jeg er nyuddannet Cand.Ling.Merc med speciale i international business kommunikation fra Copenhagen Business School. Nærmere bestemt har jeg læst på uddannelsen Multicultural Communication in Organizations (MA MCO). Denne uddannelse er på engelsk, hvilket gør mig flydende i både skriftlig og mundtlig engelsk.

Oven i dette har jeg en bachelorgrad i International Virksomhedskommunikation (BA IVK) også fra CBS.
Jeg har en almen gymnasial eksamen fra Ørestad Gymnasium, hvor jeg studerede Samfundsfag A, Engelsk A og Psykologi B.

Jeg er åben over for henvendelser angående længere, kontinuerlige forløb, hjælp til enkeltstående opgaver og eksamensforberedelse. Uanset henvendelsens art er mit hovedfokus at skabe struktur og sammenhæng i den efterspurgte opgave.

Jeg vil altid tilpasse mig til og tage udgangspunkt i den enkelte elevs behov, efterspurgte hjælp, kompetencer og niveau for at opnå det bedst mulige, faglige resultat.

Jeg underviser hovedsageligt i sprogfag som: Dansk, Engelsk og Tysk.
Derudover underviser jeg gerne i: Samfundsfag og Historie.
I forlængelse af dette underviser jeg også i opgaveskrivning, og hvad det vil sige at skrive en god opgave. Derudover hjælper jeg selvfølgelig også, hvis der er behov for det til mundtlige eksaminer.

Spørg endelig ind til specifikke fag/områder, hvis du ønsker nærmere info. Jeg er også åben for nye udfordringer.

Gennem mine mange år som studerende, har jeg stor erfaring i at gøre uforståelig teori forståelig ved i praksis at benytte mig af gode pædagogiske og kommunikative evner. Som resultat af dette ved jeg også, hvordan indlæring struktureres på bedst mulig vis, således at de vigtigste pointer bliver helt klare for eleven.

Jeg tilbyder gerne lektiehjælp og undervisning til både enkelpersoner og grupper, hvilket kan foregå hos mig på Østerbro, eller hos dig, afhængig af individuelle aftaler.
Min timepris hedder 250kr. i timen (derudover kommer eventuel supplerende forberedelsestid, så eleven kan få den mest optimale undervisning).

Dog tager jeg forbehold for ekstra tillæg på 50-100kr. i forbindelse med eventuelle transportudgifter udenfor Københavnsområdet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig/jer.

Med venlig hilsen

Daniel Olsen

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank