Philip

Hey! :)

Mit navn er Philip. Jeg er en frisk fyr på 27 år, og jeg er uddannet civil-ingeniør med en kandidatgrad i Matematisk Modellering og Computing fra DTU (Danmarks Tekniske Universitet).

Jeg tilbyder undervisning, samt hjælp til opgaver og afleveringer i matematik. Jeg er ekspert i programmerne Maple, TI-Nspire, GeoGebra mm. Jeg tilbyder også at vi laver skræddersyede talepapirer til de spørgsmål du kan trække til din mundtlige eksamen. Jeg sørger for, at du forstår papirerne og kan stoffet, og at de ligger til top karakter. Jeg er fleksibel og tilbyder gratis transport, dvs. undervisningen kan foregå hjemme hos dig, hos mig på Nørrebro eller et helt tredje sted.

Jeg har undervist i matematik i 5 år, og hele gymnasiepensummet sidder solidt plantet på min rygrad. Da jeg er uddannet civilingeniør med en kandidatgrad i matematik, og da jeg har mere end 5 års undervisnings-erfaring, kan jeg garantere at du har fundet den mest professionelle og erfarne tutor herinde. Matematikken har været et centralt fokus i mit liv igennem rigtig mange år. Jeg beskæftiger mig med matematik hver dag, og har helt styr på alle de problemer du kunne have med dit matematik-fag i gymnasiet eller folkeskolen.

Jeg er en smilende og meget udadvendt person, og jeg er meget tålmodig med mine elever. Jeg er enormt opmærksom på at undervise hver elev på den måde der gavner dem bedst, og jeg går meget op i at det skal være behageligt for eleven. Der er ingen elever der er for dårlige til at blive undervist hos mig, og jeg garanterer at jeg kan lære dig hvad du vil!

Kort info:
- Undervisningen kan foregå hos dig, hos mig eller et tredje sted.
- Jeg bor lige ved Nørrebros runddel.
- Timeprisen ligger på 300 kr.
- Transport er gratis, og jeg kommer gerne hjem til dig uden omkostninger.
- Kontakt mig også på min mobil: 26 70 50 90

Jeg glæder mig til at undervise dig, og hjælpe dig med at gøre matematikken til din slave :)
Skriv endelig, hvis der er spørgsmål.

Mange venlige hilsner.

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank