Hong

Hej

Jeg er 30, og har en uddannelse som Cand Merc Aud som jeg blev færdig med i 2014.

Desuden har jeg 10 års erhvervserfaring, først som revisor hvor jeg afsluttede min HD Regnskab, og siden i modebranchen hvor jeg har siddet med regnskabsansvaret for mellemstore danske modevirksomheder. I dag arbejder jeg med intern revision hos Børnefonden.

Jeg har primært undervisningserfaring fra min tid som lektiehjælper for primært tosproget elever, og enkelte undervisningstimer hos nogle Bachelorstuderende i Regnskab og Økonomi.

Min primære styrke ligger i at få relevans i fagene, Regnskab,Revision og Økonomi i forhold til dagligdagen og almen virksomhedsdrift. Jeg foretrækker ikke at have så mange elever, men til gengæld følge de få studerendes udvikling over en længere forløb, og sikre at de har en almen forståelse for faget og dens relevans. Jeg har stor erfaring især med tosprogede elever, da jeg selv har en anden etnisk herkomst, men det er selvfølgelig ikke et krav :)

Jeg arbejder og bor til daglig i København, men underviser gerne i Hillerød, og er ofte også i Odense på weekend basis, så det kan også aftales hvis nødvendigt. Jeg underviser gerne i grupper hvis det foretrækkes og / eller online.

Prisen er fra DKK. 175 pr. time, plus rejseudgifter, hvis undervisningen IKKE foregår i København.

Jeg håber jeg kan tilbyde den hjælp i søger, og håber at høre fra jer.

Bedste hilsener

Hong.

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank