Rico

Hej! Jeg hedder Rico og har været tutor herinde i 3-4 år. I den tid har jeg haft fornøjelsen af at hjælpe rigtig mange forskellige mennesker med en bred vifte af emner, nogle i en kort periode fokuseret på et særligt projekt eller eksamen, andre gennem nogle måneder eller år.

Min baggrund er, kort fortalt, at jeg er BA og MA fra Københavns Universitet, hvor jeg læste engelsk og retorik og skrev speciale i amerikansk historie (12,0 i snit efter den gamle skala).
Jeg har tilbragt 4 år i USA på et Fulbright Scholarship, hvor jeg forskede i kommunikation, historie og litteraturvidenskab og underviste i fag som skriftlig og mundtlig formidling, studieteknik og historie (Honored Instructor Teaching Award) på college-niveau.

Jeg brænder for mine fag og finder det interessant at tackle de afvekslende emner, folk kommer med, og lytte mig frem til de løsninger, der er rigtige for den enkelte. Vi tilrettelægger vores tid sammen efter dine ønsker og behov og finder den form, der passer bedst til dig.

Blandt de ting, jeg ofte har hjulpet med er SRP-, AT-, SSO-opgaver på gymnasiale uddannelser, BA-opgaver og specialer på universitetet, opgaver på seminarier, voksenuddannelser, korrektur, oversættelse, og lign. Med skoleopgaver skal du være parat til at spille ping pong, da jeg ikke går direkte ind og laver arbejdet for dig.

Jeg hjælper også gerne mere generelt med dit pensum eller med at styrke dig fagligt og sprogligt i jobsammenhænge, hvor du har brug for vejledning, undervisning eller professionel feedback. For eksempel med at skrive klare, fængende og overbevisende tekster, eller med at vinkle og formidle dit stof bedst muligt til målgruppen.

Fag: engelsk, historie, dansk, retorik, oldtidskundskab.

Sted: Jeg mødes typisk med elever inde i byen, fx på Hovedbiblioteket, hjemme hos dig, eller lignende steder, hvor der er arbejdsro og som ligger rimeligt centralt for os begge. Hvis du er uden for København, plejer Skype at fungere rigtig fint.

Pris: Fast pris 200/time (min. en time ad gangen)

Glæder mig til at høre fra dig!
Rico

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank