Nadia

Hej!

Mit navn er Nadia. Jeg har efterhånden været på Tutoren i lang tid og har altid haft gode oplevelser med det. Uanset om jeg har undervist med dansk, engelsk eller mediefag har resultaterne altid været gode - og eleverne søde:-)

Men nu lidt om mig: jeg har en uddannelse for film- og medievidenskab bag mig. Den blev taget i England, så der fik jeg lært, at sproget var meget mere, end man lærte i skolen. Ja, det endte endda med, at jeg havde en lille bibeskæftigelse med at rette mine (engelske) medstuderendes opgaver, før de afleverede dem.
Senere flyttede jeg til USA (efter at have rejst landet tyndt i et år), men endte til sidst i København.

Når jeg ikke er privatunderviser, er jeg festivalarrangør og skriver på min tredje roman. Og så er jeg lidt af en grammatiknørd. En af de der typer, der har sin egen yndlingsordgruppe (adjektiver, selvfølgelig) og kan snakke om grammatik i (alt for?) lang tid.

Som privatlærer er jeg tålmodig, sød og interesseret. Måske er det fordi, jeg vitterligt elsker at undervise og give min viden fra mig.

Hvis jeg har tid, vil jeg sikkert meget gerne hjælpe dig/jer, men jo flere detaljer jo bedre. Jeg er ikke stor fan af beskeder med en enkelt linje.

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank