Halil

Jeg er i gang med min kandidat i Økonomi og Kommunikation (Cand.Merc.Com) på Handelshøjskolen i København (CBS). Nu har jeg undervist i snart 3 år - primære gymnasieelever. Og jeg elsker at undervise og lære unge mennesker noget fagligt.. Jeg er der for at sætte eleverne igang med deres opgaver.. Så de kan få en rigtig god start..
Især engelsk er min spids kompetence, hvor jeg også har boet 8 måneder i England.. Dansk/Engelsk-Engelsk/Dansk oversættelser/opgaver har jeg hjulpet eleverne utrolig meget med, hvilket gør min erfaring endnu større i området.. Erhvervsøkonomi på C-niveau (ikke højere) har jeg også en del erfaringer med.. Historie, Dansk, Religion har jeg undervist i - lavet/rettet opgaver - et par gange..

Office pakken kan jeg pgså hjælpe med, da jeg især arbejder dagligt med Excel og Word programmerne..

Jeg tager ikke imod opkald eller sms, men kun e-mails er godtaget - og jeg vil naturligvis svare tilbage så hurtigt som overhovedet muligt..

Jeg yder kun online hjælp - over email - men der kan forekomme situationer, hvor vi kan chatte her og der for at få et bedre overblik over opgaven.. Og mine elever plejer at være utrolig glad for den måde jeg hjælper dem på..

Ps. Jeg retter SRP opgaverne, eller andre store opgaver, hvis i også ønsker det..

100kr i timen er godkendt..

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank