Thomas

Kære studerende,

Jeg har en naturvidenskabelig kandidatgrad i biologi og og en ph.d i biomimetik. Jeg har mange års erfaring som underviser i biologi (adfærd, genetik, entomologi, biomekanik og økologi) på universitetsniveau. Derudover har jeg flere års erfaring som en-til-en tutor fra både Danmark og England.

Jeg underviser hovedsageligt i biologi og anvendt statistik på universitets-niveau, men har også undervist gymnasie-studerende i biologi, matematik og statistik.

Bemærk at jeg bor i England så kan kun tilbyde online undervisning. Jeg er dog også meget interesseret i at hjælpe og rådgive med større skriftlige opgaver (som f.eks. SRP opgaven eller bachelor-opgaver) inden for biologi generelt men især i områder der særlig interesserer mig (adfærd, økologi, zoologi, evolutionær psykologi, biomekanik og biomimetik).

Jeg underviser også i anvendt statistik både simpel stastik (t-test, ANOVA, regression og non-parametrisk statistik) samt mere advanceret statistik (multivariate statistik og GLMs) især via programmet R. Jeg har dog også kendskab til Minitab og SPSS.

Jeg tager normalt mellem 200 og 250 kr i timen.

Glæder mig til at høre fra jer,
Thomas

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank