Mads

Hej!

Mit navn er Mads, jeg er 22 år gammel og bor på Frederiksberg. Til dagligt læser jeg til matematiklærer på Københavns Professionshøjskole på første år, hvilket jeg er utrolig glad for .
Jeg tilbyder undervisning i naturfaglige fag, hvor mine stærkeste kompetencer er i matematik og biologi. Jeg tilbyder undervisning på folkeskole, samt gymnasialt niveau.

Lidt om mig:
I 2017 dimitterede jeg fra Gammel Hellerup Gymnasium med linjefagene Matematik A, Biologi A og idræt B. Jeg har yderligere har jeg arbejdet som tennistræner i Gentofte Tennisklub (GTK) siden jeg var 13-14 år gammel. Da jeg var færdig med gymnasiet, fik jeg tilbudt en fuldtidsstilling som tennistræner i GTK, hvilket jeg var utrolig glad for. Jeg arbejdede fuldtid som tennistræner i 2 år, hvor jeg primært trænede børn og unge i alderen 5-14 år.
I 2019 startede jeg med at læse bioteknologi på KU, men valgte at stoppe i vinteren 2020 for at følge min passion for at blive skolelærer. Jeg har fået en utrolig god start på min nye uddannelse, til trods for de ”ærgerlige” omstændigheder.

Som person er jeg meget rolig, positiv og venlig. Jeg elsker at bruge min fritid på at se/dyrke sport, hvor jeg især går op i fodbold og tennis. Derudover nyder jeg at bruge min tid med venner og familie 

Erfaringer:
Ud over mine utrolig mange timer som underviser på tennisbanen har jeg hjulpet en del unge med lektiehjælp samt opgaveskrivning. Jeg har både undervist fysisk, men har også erfaringer med virtuel lektiehjælp hvis geografi eller corona stod i vejen. Yderligere har jeg gennemlæst og rettet en del større aflevering (primært SRP´er).

Praktisk:
Min timeløn er 200kr
Jeg er meget fleksibel i forhold til lokation, og kan både undervise hos dig, på biblioteker eller online.

Det er utrolig vigtigt for mig at jeg kan stå inde for det arbejde jeg laver. Derfor vil jeg inden vores møder bede dig om at sende de lektier/emner vi skal arbejde med, så jeg kan være så velforberedt som muligt.

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig!

Mvh Mads

29 82 24 26
Mads14.iversen@gmail.com

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank