Thomas

Min erfaring:
Jeg har de sidste par år læst kirkehistorie, latin, fransk og filosofi på et seminar i udlandet og er nu tilbage i Danmark for at færdiggøre mit studie til civil-ingeniør på DTU. Jeg har altså både sproglig og naturfaglig erfaring og kan hjælpe særligt med Engelsk/Fransk og matematik. Jeg har tidligere undervist via tutoren.dk dels på folkeskole og gymnasielt niveau. Jeg har også været tilkykket DTU-adgangskursus som hjælpelærer, og været vikar i den danske folkeskole.

Mig som underviser:
Jeg er rigtig glad for at lave 1 til 1 undervisning. Jeg har ofte set, specielt når det gælder matematik, at mange har problemer med at forstå stoffet, ikke fordi de ikke kan forstå det, men fordi det ikke er blevet præsenteret for dem personligt. Ligesom vi allesammen er forskellige, så har vi også forskellige måder at lære på. Det er min personlige motivation at finde ud af hvordan du lærer, og således hjælpe dig igennem stoffet. Jeg vil altid arbejde for at finde den måde at gennemkueliggøre stoffet på, som passer til din forståelse - det er den metode jeg altid har haft gode resultater med.

Send en mail eller sms/ring hvis jeg kan hjælpe dig, jeg bord på Sydsjælland, så jeg underviser primært i området omkring Lundby-Vordingborg-Næstved, men hvis du bor tæt på en togstation, så mon ikke vi godt kan finde ud af det :)
Ellers er jeg altid til rådighed online.

Glæder mig til at høre fra dig
Mvh Thomas - tlf: 42914049 mail: Thomas-chr-riis@hotmail.com

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank