Kenneth

PRIVATUNDERVISNING I ØSTJYLLAND - KARAKTERLØFT - HJÆLP TIL SKRIFTLIGE OPGAVER OG MUNDTLIGE PRÆSTATIONER SAMT EKSAMENSFORBEREDELSE

Kære studerende

Vil du være sprogligt stærkere på dansk, fransk eller engelsk? Har du brug for et seriøst løft...op i tocifrede karakterer? Med få timers privatundervisning kan jeg sætte dig op i et højere niveau i sprogets skrift og tale. Det gør jeg ved at installere nogle forholdsvis enkle grammatiske/syntaktiske optimeringer og nogle brugbare korrekte vendinger i det sprog som du allerede har udviklet. Og sammen forbedrer vi det sprog du kommer med.

Mine fag er engelsk, fransk, dansk og kulturforståelse, og med mere end ti års erfaringer i gymnasier og på Aarhus Universitet, kan jeg assistere dig med skriftlige opgaver, mundtlige oplæg, samt lære dig en dybere sprogforståelse via grammatik, stavning, ordforråd og udtale.

Jeg er gymnasielærer, cand. mag. i engelsk og fransk. Den sidste klasse jeg førte op til skriftlig eksamen i Engelsk B (33 elever) hev et karaktersnit hjem på 10.2, så hvis du ønsker et massivt ryk, er du kommet til den rette.

Prisen er 300 kr for første og 200 kr pr. efterfølgende time som overføres via Mobilepay, når opgave samt tidspunkt er aftalt. Undervisningen foregår hos dig, on-line eller hos mig. Jeg bor ved botanisk have i Århus. Kørselstillæg 5kr pr. km.

Skriv og få mit mobil nr og lad os få en snak om dine ønsker og behov, og om hvordan jeg kan hjælpe dig.

De bedste hilsener

Kenneth

Aarhus

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank