Gustav

Hej, jeg hedder Gustav, jeg er 22 år, og jeg har undervist som tutor i lidt over 3 år.
Jeg startede med at undervise hos GoKarakter som et studiejob da jeg begyndte på DTU, men efter et års tid besluttede jeg mig for at blive selvstændig og lave en profil her på tutoren.dk.

Jeg er rigtig glad for at undervise, og jeg ser altid frem til at skulle på arbejde, når det er som tutor. Jeg lægger meget vægt på at mine elever er glade for at lære og modtage min undervisning, det er klart sådan man lærer bedst! Personligt får jeg står glæde af at se mine elever blive bedre, og høre om deres gode resultater, plus deres egen glæde ved at lære og pludselig kunne forstå ting, som deres lærer i skolen måske ikke havde tid til at gå igennem igen, eller ikke var særlig god til at forklare.

Gennem årene som tutor har jeg fået erfaring med flere forskellige typer af elever. Både dem som har det svært ved et fag, som gerne vil have hjælp til at bestå, men også dem der gerne vil have hjælp til at opnå en endnu bedre karakter end der hvor de allerede ligger.

Mine elever er altid glade for deres forløb, om det er henover længere tid, eller bare en måned op til deres eksamen.

Udtagelse fra tidligere elev:

Jeg har virkelig været tilfreds med undervisningen og resultaterne.
Jeg har generelt haft meget svært i faget kemi samt det at huske det jeg lærte.
Gustav har hjulpet med med at skabe overblik og har givet mig nogle redskaber til at finde frem til resultaterne, men også det at huske det fremadrettet til selve eksamen. Det har givet mig en bedre forståelse af selv de sværeste spørgsmål i kemi ved “bare” at have styr på de helt basale ting.
Han har været meget pædagogisk i undervisning samt har han givet mig gå-på mod, hvilket jeg har kunne mærke til selve eksamen. Jeg er meget visuelt anlagt hvad angår læring og han har derfor måtte tilrettelægge undervisningen ud fra de metoder jeg lære bedst på.
Takker mange gange
-Sibel

Jeg kan både undervise enkelte personer men også grupper hvis dette ønskes.
Min timepris starter fra 200,- per undervisningstime for enkelt personer, men kan variere ved grupper.
Jeg tager ikke noget for min forberedelse.

Her i Corona tiden vil undervisningen foregå over skype.

Hvis du har nogle spørgsmål, eller bare kunne tænke dig en uforpligtende snak med mig omkring et evt. forløb, så skal du være velkommen til at skrive en mail til mig!

Venlig hilsen

Gustav

Email: gustavschwartzbach@gmail.com

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank