Sebastian

Jeg hedder Sebastian og dimitterede fra Aarhus Katedralskole i 2017. Min linje var Matematik/Fysik/Musik, og jeg endte med et snit omkring 11, herunder med 12 i mine linjefag. I øjeblikket studerer jeg datalogi på 3. semester, et fag som i høj grad lægger sig op af matematikken.

Jeg har altid holdt af at hjælpe og undervise andre, især i fag, der interesserer mig selv. Jeg er derfor meget vant til den tomandsform, som tutorundervisning indebærer. Derfor ved også, hvor meget denne undervisningsform kan hjælpe, både hvis man har brug for at repetere indholdet i et fag på vej mod eksamen, men også hvis der er områder, hvor der er behov for hjælp til en mere grundlæggende forståelse.

Mit primære kompetenceområde er matematik, da det er det fag jeg har mest forståelse for og efterfølgende erfaring med. Herudover underviser jeg gerne i andre fag, som jeg har gymnasial erfaring med, herunder engelsk, dansk og fysik. I folkeskolen underviser jeg i alle fag på nær fransk (da jeg havde tysk i folkeskolen). I det hele taget kan jeg kontaktes for at få afklaret ethvert spørgsmål til min undervisning.

Praktisk: Jeg tager 165,- i timen, en pris som naturligvis inkluderer forberedelsestid og evt. transport inden for rimelighedens grænser. Jeg fortrækker undervisning i Aarhus C, hvor jeg selv bor, både på steder som Dokk1 eller min egen lejlighed. Dog er jeg fleksibel mht. lokation. Jeg tilbyder også undervisningen over f.eks. Skype eller Discord.

Jeg kan kontaktes her på siden, på e-mail digesebastian@gmail.com eller på telefon 28188718, hvor jeg gladeligt svarer på ethvert uddybende spørgsmål.

Håber på at høre fra dig,
Sebastian

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank