Mads

Hejsa! :)

Mit navn er Mads, jeg er 21 år gammel og bor på Frederiksberg

Jeg har for nyligt valgt at afslutte mit daværende studie i bioteknologi på KU. Denne beslutning har jeg truffet, da jeg har fundet ud af at min passion ligger i at undervise.
Jeg har dermed valgt at jeg efter sommerferien starter på lærer-uddannelsen, hvilket jeg ser meget frem til.

Jeg dimitterede i 2017 fra Gammel Hellerup Gymnasium med linjefagene Matematik A (12) Biologi A (12) og Idræt B (12).
Siden 8 klasse og frem til nu har jeg arbejdet som tennistræner i Gentofte Tennisklub. Da jeg blev færdig med gymnasiet valgte jeg at tage to sabbatår, hvor jeg fik en fuldtidsstilling som tennistræner i klubben. Det er to år jeg har lært utrolig meget af, og som har givet mig en masse erfaring i at lære fra mig. Jeg har undervist både børn og voksende i alderen 3-70 år, så jeg har prøvet lidt af hvert ;).

Som lærer er jeg meget tålmodig og venlig. Jeg har altid vægtet højt at have et venskabeligt forhold til mine elever, så der er et trygt læringsmiljø. Der skal være plads til at tage fejl, for det er den eneste måde man lærer at tænke selvstændigt. Vi tager tingene stille og roligt indtil eleven forstår den logik der og sammenhæng der ligger til grund for svaret.

I folkeskolen var jeg selv en smule generet, og lidt nervøs for at sige noget i de fag jeg var mindre stærk i. Hvis det er noget du også kender til, vil jeg meget gerne snakke om det og hjælpe, så undervisningen i skolen bliver så tryg og positiv som muligt!
Inden første møde/undervisning vil jeg meget gerne tage en gratis samtale, hvor vi diskutere dine mål og behov, så forløbet bliver bedst muligt!
Yderligere opfordrer jeg meget til at vi inden undervisningen har snakket/skrevet om hvad timen skal gå ud på, så jeg kan være bedst muligt forberedt.

Jeg underviser i alle niveauer både i folkeskolen.
Jeg underviser også på gymnasialt niveau. Her har jeg dog brug for en lidt mere konkret beskrivelse af hvad vi skal arbejde med, så jeg er sikker på jeg kan stoffet 100%

Min timepris er 200kr.
Jeg er meget fleksibel i forhold til lokation af undervisning. Det kan både være hjemme hos dig, på biblioteker eller lignende.
Onlineundervisning er selvfølgelig også en mulighed (især i disse tider). Her er timeprisen på 150 kr.

Jeg kan både kontaktes på mail:
Mads14.iversen@gmail.com

Eller telefon:
29 82 24 26

Hvis i har nogen spørgsmål, eller lignende, er i selvfølgelig også meget velkommen til at henvende jer.

Jeg ser meget frem til at høre fra dig! :)

Mvh Mads Iversen

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank