Katrine

Bonjour !

Jeg hedder Katrine, jeg er 45 år og jeg tilbyder privatundervisning i fransk.

Det franske sprog er min meget store passion og jeg har beskæftiget mig med sproget på mange forskellige måder i årenes løb.
Jeg har boet fire år i Bruxelles, Belgien, hvor jeg studerede sprog - fransk, engelsk og spansk - på universitetet og arbejdede imens. Siden har jeg holdt sproget ved lige ved selvstudier og har bestået en DALF på niveau C1. DELF/DALF er det franske undervisningsministeriums officielle eksamen for udlændinge og C1 er det næsthøjeste niveau, der kan opnås. (http://www.ciep.fr/en/delf-dalf)
På nuværende tidspunkt, læser jeg fransk på Københavns Universitet.

Jeg har flere års erfaring med privatundervisning og gør altid en stor indsats for, at undervisningen bliver interessant, relevant og lærerig for mine elever. Jeg mener, at grammatikken er en meget vigtig base for at kunne udvikle sine sprogkompetencer, men jeg sørger altid for at inkludere eleven og lægger i lige så høj grad vægt på både talt og skriftlig produktion af sproget – alt afhængig af niveau og mål med undervisningen, som vi tilrettelægger i fællesskab.

Som menneske er jeg meget positiv, tålmodig og grundig, og da fransk jo er min helt store interesse, er det altid en fornøjelse at videregive det.
Jeg bor på Vesterbro i København, tæt på al offentlig transport og jeg underviser helst hos mig privat af praktiske hensyn.

Kontakt mig meget gerne for en uforpligtende snak eller hvis du har nogen spørgsmål.
Jeg kan kontaktes på mail: katrine.privat@gmail.com eller telefon: 28891337. Eller du kan bruge kontaktformularen via tutoren.dk.

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig – à bientôt !
Katrine

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank