Mikkel

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej og velkommen til min profil!

Jeg er en ung mand på 24 år, der til daglig er studerende på 1. år af Datavidenskab og Machine learning på Københavns Universitet, og som afsluttede min tid på Gammel Hellerup Gymnasium med et snit på 11,9.

Jeg underviser i matematik A, dansk A og engelsk A-niveau i gymnasiet (men også på andre niveauer) og har flere års erfaring og også anbefalinger som tutor bl.a. fra MentorDanmark.

Min pris er på 200 kr./timen (jeg anbefaler to timer ad gangen) med evt. transporttillæg ved en transporttid på over en halv time. Jeg kan mødes i København og omegn f.eks. hos dig eller på Hovedbiblioteket.

Med mig kan du forvente undervisning af høj kvalitet og en tutor, der ved, hvad han taler om.

Som et særligt tilbud til dig giver jeg et gratis første møde for at tjekke kemien.
Jeg kan kontaktes på +45 2819 1504 eller her på siden nedenfor.

Vær opmærksom på, at jeg går meget op at overholde reglerne for god privatundervisning, og at jeg derfor ikke kan give dig "svarene" på dine afleveringer eller eksamener, men kan være den støtte, der bringer dig til tops.

Med mig kan du være sikker på en erfaren hjælp.

Jeg glæder mig til at høre fra dig,

Mh Mikkel.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OBS: Ved aflysning af timer mindre end 24 timer før fra min side er der gratis undervisning det aftalte antal timer gangen efter (dog maks to). Ved aflysning af timer mindre end 24 timer fra din side opkræves det fulde beløb for det aftalte antal timer (dog maks to).

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank