Rico

Hej! Jeg hedder Rico og har været tutor herinde i sammenlagt 4-5 år. I den tid har jeg haft fornøjelsen af at hjælpe rigtig mange forskellige mennesker med en bred vifte af emner, nogle i en kort periode fokuseret på et særligt projekt eller eksamen, andre gennem nogle måneder eller år. Nogle i forbindelse med deres uddannelsesforløb, andre med særlige opgaver i deres professionelle karriere.

Min baggrund er, kort fortalt, at jeg er BA og MA fra Københavns Universitet, hvor jeg læste engelsk og retorik og skrev speciale i amerikansk historie og retorik (12,0 i snit efter den gamle skala).
Jeg har tilbragt 4+ år i USA, bl.a. på et Fulbright Scholarship, hvor jeg forskede i kommunikation, historie og litteraturvidenskab og underviste i fag som skriftlig og mundtlig formidling, studieteknik og retorisk historie (Honored Instructor Teaching Award) på college-niveau. Jeg har siden tilrettelagt undervisningsforløb og workshops i det private erhvervsliv, hvor jeg har arbejdet med alle fra juniormedarbejdere til direktører, og været aktiv som professionel oversætter i mange sammenhænge.

Jeg brænder for mine fag og finder det interessant at tackle de afvekslende emner, folk kommer med, og lytte mig frem til de løsninger, der er rigtige for den enkelte. Vi tilrettelægger vores tid sammen efter dine ønsker og behov og finder den form, der passer bedst til dig.

Blandt de ting, jeg ofte har hjulpet med er adgangsgivende tests til forskellige uddannelser i DK og udlandet (TOEFL, Pearson, IELTS, GRE, etc), samt med SRP-, AT-, SSO-opgaver og diverse eksaminer på gymnasiale uddannelser. På videregående uddannelser har jeg været inde over mange BA-opgaver og specialer på landets universiteter og business schools, opgaver på seminarier, voksenuddannelser, korrektur, oversættelse af artikler, og lign.

Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du kunne bruge noget ekstra faglig ballast og struktur, eller hvis dine tekster trænger til at få skærpet deres argumenter og analyser. Med skoleopgaver skal du være parat til at spille ping pong, da jeg ikke går direkte ind og laver arbejdet for dig. Jeg hjælper også gerne mere generelt med dit pensum eller med at styrke dig fagligt og sprogligt i jobsammenhænge, hvor du har brug for vejledning, undervisning eller professionel feedback. For eksempel med at skrive klart, kreativt og overbevisende, eller med at vinkle og formidle dit stof bedst muligt til målgruppen.

Fag: engelsk, dansk, historie, retorik, oldtidskundskab.

Glæder mig til at høre fra dig. :-)

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank