Valdemar

Jeg studerer Fysik og Nanoteknologi på DTU på 3. semester, spiller en masse musik og er stor vinentusiast. Jeg er nysgerrig og vil altid gerne lære noget nyt og møde nye mennesker. Jeg har spillet klaver igennem 13 år, og meget af min tid går stadig med musik, også som klaverlærer.

Jeg har undervist i gennem mentordanmark i 2 år, hvilket har været en stor fornøjelse og har givet en masse god erfaring. Jeg håber jeg kan videre give min nysgerrighed og glæde ved at lære videre til andre. Jeg tænker, at min entusiasme og energi vil smitte af på mine elever.

Feedback fra tidligere forløb:
"Jeg har netop fået en mail fra Gustavs mor, hvori hun skriver, at de har været så glade for at have dig som mentor. Hun skriver, at du selvfølgelig skal have 5 stjerner for forløbet. Super godt gået - det kan du godt være stolt af! "
"Hej Valdemar. Jeg har fået en mail fra Monique, hvor hun roser din fine indsats på forløbet med Hannah. Du har været en rigtig dygtig mentor, og du har været yderst fleksibel gennem hele forløbet. Rigtig flot arbejde, Valdemar! "
"Det har været et virkelig godt forløb, og Valdemar er en meget dygtig mentor, så vi er meget glade og tilfredse."

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank