Awais

Kære studerende,

Jeg dimitterede fra HTX i 2018, hvor jeg fik det højeste snit på gymnasiet. Jeg har her haft fysik A, matematik A, kemi A, dansk A og teknikfag A. Jeg finder det spændende og interessant at lære fra mig samt se, hvordan den enkelte studerende forstår og tilegner sig faglig viden forskelligt. Dette har også været årsagen til, at jeg har undervist/tilbudt lektiehjælp på det gymnasium, jeg har studereret. Min faglig kunnen samt den undervisning jeg har tilbudt, har jeg vundet en pris samt legat for. Jeg har i 2019 påbegyndt en bachelor i medicin.

Jeg tilbyder hovedsageligt lektiehjælp i kemi , fysik og matematik. Dette er på alle niveauer, man kan møde på folkeskolen og gymnasiet. Jeg har selv en del erfaring med større opgaver som SRP, hvor jeg kan hjælpe den enkelte igang med opgaven eller til at løse de problemer, man måtte imødekomme under udarbejdelsen af opgaven.

Jeg tager omkring 175 - 200 kr i timen afhængig af forberedelse og den bestemte opgave. Det er primært online lektiehjælp, der tilbydes. Men spørg endelig, hvis der ønskes anden form for hjælp. Jeg bor i Odense, hvor der kan være mulighed for at mødes.

Jeg kan kontaktes på tlf.: 50 46 59 79 eller mail: awais.gohar@hotmail.com
Glæder mig til at hjælpe jer!

Dokumentation på legat samt undervisning kan findes på flg. links:
https://drive.google.com/open?id=1ql8Fjmadn1mMUX2ktc2dVqMl9C-KlnsZ
https://drive.google.com/open?id=1qfhTXanuw_WN8VZ0zRUNPZvbC_GZQ9FM

Awais R

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank