Emil

Jeg hedder Emil Lunau Bentsen, er 21 år gammel, og bor i Århus. Jeg blev i 2017 student fra Aarhus Katedralskole, med matematik og fysik på A-niveau og kemi og idræt på B-niveau. Jeg afsluttede min gymnasietid med topkarakterer i matematik og idræt og gode karakterer i fysik og kemi. Er også i stand til at undervise i biologi på C-niveau, som jeg også afsluttede med topkarakter.

Siden gymnasiet har jeg arbejdet med alt fra lagerarbejde, servicemedarbejder i Føtex, pædagogmedhjælper i både børnehaver og vuggestuer og senest 9 måneders værnepligt i Beredskabsstyrelsen Midtjylland. Efter det har jeg været ude og opleve verden i 3 måneder i Japan, Australien, Vietnam med mere.

Jeg er født og opvokset i Århus med mine 5 søskende, og har altid haft en interesse for skole, specielt matematik som jeg også altid har haft flair for. Ved siden af skole har jeg været et meget aktivt barn med mange sportslige fritidsaktiviteter, og skiftede med alderen fodbold og badminton ud med styrketræning og løb i fritiden.

Med 5 søskende, hvoraf jeg har 4 der er yngre end mig, har jeg ofte hjulpet mine søskende hvis de havde brug for hjælp med skolearbejdet. Den yngste går i 7. klasse, og den ældste bliver student fra Århus Statsgymnasium i år, så der har altid været et vidt spænd af forskellige niveauer, jeg har kunnet hjælpe på.

Jeg selv starter med at læse Elektroingeniør på Katrinebjerg i Århus efter sommer, og bliver derfor bosiddende i Århus.

Pris: 150 kr/time (transport tid er også betalt)

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank