Emil

Jeg hedder Emil Lunau Bentsen, er 21 år gammel, og bor i Århus. Jeg læser til Ingeniør i Elektronik på Aarhus Universitet, og har en gymnasiel baggrund med Matematik og Fysik på A niveau.

Siden gymnasiet har jeg arbejdet med alt fra lagerarbejde, servicemedarbejder i Føtex, pædagogmedhjælper i både børnehaver og vuggestuer og senest 9 måneders værnepligt i Beredskabsstyrelsen Midtjylland. Efter det har jeg været ude og opleve verden i 3 måneder i Japan, Australien, Vietnam med mere.

Jeg er født og opvokset i Århus med mine 5 søskende, og har altid haft en interesse for skole, specielt matematik som jeg også altid har haft flair for. Ved siden af skole har jeg været et meget aktivt barn med mange sportslige fritidsaktiviteter, og skiftede med alderen fodbold og badminton ud med styrketræning og løb i fritiden.

Jeg kommer fra en stor familie, og har derfor altid hjulpet mine 4 yngre søskende med skolearbejde.

Jeg har været tutor for gymnasieelever i eksamensperioden 2019, og har siden skolestart efter sommer (2019) undervist sideløbende med mit eget studie, hvilket giver mig gode forudsætninger for at undervise, specielt i matematik, da jeg også har meget at gøre med matematik til hverdag.

Pris: 150 kr/time
Transport: 75 kr/time

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank