Thomas

Jeg hedder Thomas, er 21 år gammel og dimitterede fra Aarhus Katedralskole i 2017 med studieretning MA/FY/Ke. Jeg fik topkarakterer i de naturvidenskabelige fag og har altid fundet disse interessante, specielt matematik. Jeg har været tutor gennem denne, samt andre tutorportaler siden august 2018, og har haft mange glade elever.

I min undervisningsform lægger jeg stort fokus på, at det blive en dialog mellem mig og eleven, da min erfaring er, at undervisningen bliver mere effektiv for eleven, og at eleven samtidigt har enklere ved at sige fra, hvis der er noget vi skal tale om igen. Dette gør, at selv elever, som ofte har haft svært ved at følge med ved traditionel, stringent tavleundervisning, nu kan få en følelse af, at de forstår alt stoffet, og at de har et mere ærligt forhold til mig om hvad de forstår og hvad de ikke forstår.

Hovedsageligt underviser jeg elever som går i gymnasiet eller andre ungdomsuddannelser. Da der kan være dele af pensum, som er meget specifikke til andre ungdomsuddannelser end STX kan jeg ikke garantere, at jeg kan hjælpe til i alle tilfælde, men hvis du er i tvivl, kan du tage kontakt til mig, og så vurderer jeg om det noget jeg kan hjælpe med.
Jeg underviser også gerne elever på de øverste trin i folkeskolen eller elever, der går i 10. klasse. Mine kompetenceområder ligger primært indenfor matematik. Jeg kan også hjælpe til i fysik og kemi på c-niveau og større opgaver, hvori disse fag optræder. I folkeskolen kan jeg hjælpe til i alle fag undtagen fransk, da jeg havde tysk som tredjesprog.

Undervisning kan foregå hos dig, på Dokk1 eller et helt tredje sted. Jeg bor i Aarhus syd, hvor vi også kan mødes. Jeg tilbyder også onlineundervisning over skype. Jeg arbejder alle hverdage fra 8-16, så vi kan mødes eftermiddag/aften, samt i weekenden efter aftale.

Jeg tager 175 kroner i timen for undervisningen. Dette inkluderer min forberedelsestid og transport, så længe vi mødes inden for 10 km af Aarhus Centrum. Jeg ser gerne, at vi tager et uforpligtende skypeopkald inden vi indleder et forløb, hvor vi afstemmer forventninger og taler om, hvad målet er. På denne måde kan begge parter se hinanden an og jeg kan finde ud af, om der er noget specifikt materiale jeg skal have fat i før vi starter forløbet.

Kontakt mig gennem kontaktformularen her på siden, direkte på thomas.kleven@hotmail.com eller på telefon +4526207763.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Med venlig hilsen Thomas Kleven

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank