Camilla

¡Hola!

Har du svært ved det spanske sprog og vil du gerne have højere karakterer? Så er du kommet til det rigtige sted.

Jeg tilbyder spansk-undervisning og spansk lektiehjælp, der hjælper dig med at snakke spansk flot og flydende, skrive fejlfrie afleveringer og komme igennem den grammatik, der tynger dig mest. Jeg er uddannet spansklærer med 12-tal og bor i Colombia. Læs her, hvordan jeg kan hjælpe dig...

Øv dit mundtlige spansk – og lær at tale flydende:
Har du svært ved at få sagt noget i spansktimerne? Måske er det din frygt for at fejle, der tager over. Den frygt skal vi nok få smidt på porten. Jeg evaluerer ikke din præstation (som du måske føler din spansklærer gør). Tværtimod. Jeg er her for at heppe på dig – og hos mig skal du bare begå alle de fejl du kan – det lærer du nemlig rigtig meget af. I min spansk-undervisning skal vi have det sjovt. Vi skal snakke om ting, du synes er interessante og vi skal grine.

Har du hørt udtrykket sprogøre før? Det er fordi man faktisk kan lære at tale et fremmedsprog flydende ved blot at lægge øre til. I vores samtaler får du mulighed for at lytte til mit colombianske spanske sprog, og bagefter øve de udtryk, du hører i vores samtaler. Jo mere du hører et udtryk, desto mere naturligt kommer det til dig. Snart kommer du til at bruge disse spanske udtryk henne i klassen, hvor du kan imponere din lærer med dit spanske sprog.

Bliv bedre i skriftligt spansk – få højere karakerer i dine spansk-afleveringer:
Synes du ikke, at du får nok ud af din lærers feedback på dine afleveringer. Jeg kan give dig øvelser, der minder om dem du skal aflevere i skolen, eller jeg kan forberede dig på eksamen med eksamensæt fra forrige år. Jeg giver dig feedback via Google Docs, så du kan lære af dine fejl i dit tempo – uden af blive bedømt med et karakter-stempel. Jeg hjælper også gerne med feedback til dine rigtige afleveringer.

Sprog er noget, man lærer bedst ved at være i konstant kontakt med sproget. Derfor anbefaler jeg sessioner af halvanden time to gange om ugen, men vi kan skræddersy forløbet til dine behov.

Min baggrund:
Jeg boede i Argentina, da jeg var teenager, rejste rundt i Latinamerika i starten af 20'ere og endte med at bosætte mig i Colombia. Jeg har en universitetsuddannelse med spansk som sidefag (karakter 12) og er uddannet spansklærer ved La Universidad Externado de Colombia. Jeg har flere års erfaring med undervisning i spansk og tilbyder primært undervisning online.

Jeg tilbyder også lektiehjælp på engelsk til folk, der læser til civilingeniør eller geoteknisk ingeniør (uddannet Master of Philosophy in Off-shore Geotechnical Engineering ved University of Western Australia)

Skal jeg være din tutor? Så send en mail til camillakg@msn.com – Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank