Gustav

Hej,
jeg hedder Gustav, jeg er 21 år gammel og så bor jeg i Lyngby.

Nuværende er jeg studerende på DTU, og er i gang med mit sjette semester, hvor jeg bliver færdig med min Bachelor som civil ingeniør hertil sommer i 2019. Naturfag har altid været min stærke side, så ingeniør studiet har altid været oplagt for mig.

Tidligere har jeg boet i England i 4 år, hvor jeg tog mit gymnasie, hvilket har resulteret i en stor forståelse for det engelske sprog, samt en britisk accent. Alt undervisning kan derfor også foregå på Engelsk hvis det ønskes.

Jeg har undervist som tutor i over 2 år nu, første år gennem et tutor firma, og siden hen gennem her. Jeg får stor glæde fra succesen mine elever opnår, og jeg glæder mig altid til at starte et nyt forløb og hjælpe andre med min viden.

Udtagelse fra tidligere elev:

Jeg har virkelig været tilfreds med undervisningen og resultaterne da jeg endte med at få 12 takket været Gustav.
Generelt har jeg haft meget svært i faget kemi samt det at huske det jeg lærte.
Gustav har hjulpet med med at skabe overblik og har givet mig nogle redskaber til at finde frem til resultaterne, men også det at huske det fremadrettet til selve eksamen. Det har givet mig en bedre forståelse af selv de sværeste spørgsmål i kemi ved “bare” at have styr på de helt basale ting.
Han har været meget pædagogisk i undervisning samt har han givet mig gå-på mod, hvilket jeg har kunne mærke til selve eksamen. Jeg er meget visuelt anlagt hvad angår læring og han har derfor måtte tilrettelægge undervisningen ud fra de metoder jeg lære bedst på.
Takker mange gange.
-Sibel, 27 år

Undervisningen kan foregå på DTU da jeg bor tæt på, eller den kan også foregå hos eleven selv eller på et nærtliggende bibliotek mod et transport gebyr alt efter hvor langt væk det er fra DTU.

Min pris er 200,- per times undervisning (plus evt. transport), men jeg tager ingenting for min forberedelse.

Hvis du mener jeg kan hjælpe dig med noget produktiv læring, så må du endelig henvende dig på mail: gustavschwartzbach@gmail.com

Glæder mig til at høre fra dig!
Mvh Gustav

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank