Charlotte

Jeg har mere end 3 års erfaring med undervisningsforløb til unge mennesker, både i folkeskoler, ungdomsskoler og privat undervisning. Jeg er uddannet coach og ved hvordan det er at støtte og motivere mennesker til at opnå det de ønsker, samt at motivere og inspirere.

Jeg afsluttede min studentereksamen med topkarakter i de fag jeg underviser i og, jeg synes det er sjovt og spændende at lære fra mig.

Jeg er født i Spanien og har boet der i nogle år som voksen. Derudover har jeg boet i Sydney, London og USA, hvor jeg både har studeret og arbejdet. Som person og underviser er jeg tålmodig, åben og empatisk, og så nyder jeg at møde nye mennesker, og lære fra mig. Jeg har god og solid erfaring fra både børn, unge og voksne.

Jeg har de sidste tre år været selvstændig og har haft samarbejde med en række kommuner og samtidigt også været mentor for udfordrede unge. Jeg er vant til elever og studerende i forskellige aldersklasser - både børn, unge og voksne - og fra forskellige miljøer.

Min undervisning tilpasses dit behov, både i form af niveau og undervisningsform. Derfor vil jeg altid gerne bruge det første møde på at forventningsafstemme, finde dit niveau og behov for videre undervisning.

Jeg er både tilgængelig til fast lektiehjælp og ekstra undervisning, samt mere intensiv hjælp i perioder hvor der er behov for det, fx op til en stor aflevering, prøve eller eksamen. Undervisningen foregår enten hjemme hos mig på Østerbro, eller jeg kan jeg komme hjem til dig og undervise - det kan vi aftale nærmere.

Jeg er på nuværende tidspunkt både tilgængelig til faste elever over en længere periode, men også tidsbegrænset undervisning til dem der bare har brug for et lille ekstra skub.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, så vi kan finde ud af hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Charlotte

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank