Heidi

Hej, mit navn er Heidi og jeg er 26 år gammel. Jeg læser pt til dyrlæge på 7. semester ved The University of Edinburgh Royal (Dick) School of Veterinary Studies, som for øjeblikket rangerer tredjebedst i verden på listen over veterinærmedicinske uddannelser.

Jeg tilbyder:

- Hjælp til dansk, engelsk og historie fra 1. klasse til gymnasielt A niveau.
- Hjælp til matematik og biologi fra 1. klasse til gymnasielt C niveau.
- Korrekturlæsning af opgaver inklusive større opgaver som SRP eller bacheloropgaver og alt derimellem. Dette inkluderer rettelser af grammatik, stavning og generelle tips til, hvordan det kommer til at flyde bedre for læseren.
- Det er for lang tid siden, jeg selv har haft matematik på gymnasielt B og A niveau, til at jeg kan undervise ordentligt i det, men jeg har fantastisk gode noter fra den tid blandt andet om differentialligninger, integralregning og vektorer, samt meget andet, som måske kan være et redskab for dig.

Da jeg er bosat i Skotland kan jeg af gode grunde kun tilbyde online hjælp. Dette kan foregå via dit foretrukne medie, for eksempel email eller Skype, eller noget helt andet.

Min baggrund og erfaring:
Jeg blev student i 2012 med spansk, musik og engelsk som hovedfag og et gennemsnit på 11.1. Da jeg hen ad vejen havde fundet ud af, at jeg ville læse til dyrlæge, brugte jeg endnu et år på at læse matematik, fysik, kemi og biologi, hvilket resulterede i et gennemsnit på 11.2.

Da jeg gik i gymnasiet underviste jeg i gymnasiets lektiecafé og har også tilbudt lidt privat lektiehjælp her og der. I 2015/2016 arbejdede jeg som folkeskolevikar, hvilket resulterede i en fast stilling i en 6. klasse og efterfølgende et job i en 10. klasse. I den forbindelse har jeg erfaring med forskellige klassetrin og med forskellige fag.
Jeg synes også, det er vigtigt at være klar over, at forskellige mennesker lærer bedst på forskellige måder, og at det er vigtigt at være omstillingsparat af den grund.

Udover at være skrap til dansk grammatik, taler jeg flydende engelsk og grundet min uddannelse og hvor jeg er bosat, taler jeg mere engelsk end dansk på daglig basis.

Min timepris er 150-200 afhængigt af, hvad du ønsker hjælp med, og hvor meget forberedelsestid, der er involveret. Hvis du kun har brug for en halv times hjælp, så betaler du selvfølgelig kun for den halve time. Hvis du har brug for hjælp til korrekturlæsning af en større opgave, så kan vi aftale en pris afhængig af, hvor mange sider, der er tale om. Betaling er via MobilePay.
Hvis jeg ikke føler, at jeg er kompetent til at hjælpe dig med at nå dine mål, så vil jeg være ærlig omkring det, så du ikke spilder hverken din tid eller dine penge.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og til at hjælpe dig med det, som du har brug for. Du kan kontakte mig via formularen nedenfor eller på min email: heidisoelvberg@hotmail.com

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank