Anna

Goddag, mit navn er Anna og jeg er vild med Engelsk :-)

Jeg blev færdig som student i sommeren 2018 fra Frederiksborg Gymnasium. Her har jeg gået på en sproglig linje med Engelsk på A-niveau. Jeg interesserer mig rigtig meget for faget, og har tænkt mig at læse Engelsk på universitetet.

Jeg går meget op i analyse af tekster, engelsk litteratur, engelsk kultur og historie samt at sproget lyder flydende og godt i samtale. Jeg tager tingene stille og roligt i det tempo der er bedst for den individuelle person, og gør mit aller bedste for at tage højde for, at vi alle har forskellige måder at forstå tingene på. Jeg er struktureret og tager de ting du har svært ved seriøst, men jeg ser også helst, at man kan grine af situationen engang imellem.

Samtidig med skoleårene 2016/17 har jeg taget et Cambridge English Level 3 Certificate in ESOL International (advanced). Eksamen tilhørende til denne undervisning består af en mundtlig og en skriftlig del. Ud af 210 mulige point på pointskalaen (for reference, Google "Cambridge English advanced scale") scorede jeg 205. Endnu nærmere, fik jeg top point på 210 i essay skrivning. Dette er også det, jeg specielt nyder og er god til- nemlig five paragraph essays :-)

Dette kan jeg hjælpe dig med:
- Engelsk afleveringer.
- Grammatik.
- Konversationsøvelser (jeg taler med britisk accent men hvis du taler med amerikansk, er det intet problem!)
- Engelsk eksamen.
Til Konversationsøvelserne benytter jeg min Cambridge bog, fra min undervisning til mit certifikat. Her er der både diskussionsøvelser, "se og beskriv" øvelser m.m.

Min hjælp koster 150 kr i timen :-)

Håber at jeg kan hjælpe dig i den nære fremtid!
- Anna

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank