Jens

Kære kommende elev!

Jeg er en ingeniør-studerende som elsker at lære fra mig. Derfor har jeg gennem flere år haft job på universitetet som hjælpelærer i matematik- og fysikkurser, og kan hjælpe gymnasieelever med matematik og fysik på alle niveauer.
Hvis du er studerende på universitetet og ønsker hjælp til grundlæggende matematik og fysik, kan dette også sagtens lade sig gøre.

Det er op til dig om du vil have "tavleundervisning" hvor vi gennemgår tingene helt fra bunden og du bestemmer tempoet, eller bare vil have hjælp til løsning af konkrete hjemmeopgaver/afleveringer, eller begge dele.

Udover matematik og fysik har jeg også en del viden om programmering og elektronik, så disse emner kan jeg muligvis også hjælpe med hvis der er behov.

Introduktionstilbud: De første 2 timer koster i alt 250 kr, så du kan finde ud af, om tutorundervisning er noget for dig.
Derefter er prisen 250 kr per time.
Dette tilbud gælder dog kun for elever der søger et længerevarende undervisningsforløb. Hvis du kun ønsker hjælp til et kort forløb, fx til skrivning af en enkelt aflevering, er prisen 250 kr per time fra starten af.

Undervisningen kan foregå på DTU eller hjemme hos dig, hvis du bor i omegnen af Herlev.

Kontakt tutoren!

HUSK! 1) korrekt e-mail-adresse. 2) fag og antal timer. 3) Undervisningssted.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank